A termék jelenleg nem elérhető.
CUDA 9 Titanium kés
CUDA 9 Titanium kés
A Cuda termékeinek története közel 40 évre vezethető vissza, amikor is Rick Constantine fejében megszületett az ötlet olyan csúcsminőségű kések és szerszámok használatára, melyek a horgászok és vadászok minden igényét kielégítik.
Eszközeinek elkészítése során csak is a legmagasabb minőségű Titánium- és Alumínium- ötvözeteket, Német rozsdamentes Acélt használnak. Ezzel érik el azt a minőséget, melyre egyedülálló módon a termék teljes élettartama alatt garanciát vállalnak!


- A Cuda egyik legnagyszerűbb terméke ez a fogazott szeletelő kés! - Az egyik legjobb választás halhús szeleteléshez!
Hosszú, speciális penge, recés él.
4116-os Német Acél
- Ezt a finom szemcsézetű acélt főleg orvosi segédeszközök gyártásánál használják. A megfelelő arányú szén és króm felhasználásnak köszönhetően kivételes korrózió állósággal rendelkezik.
Anyag a termék teljes hosszában
- Sokan láttunk már olyan kést, melynek a pengéje nyélből eltört! Ez azért volt, mert az anyag nem ért végig. Ennek kiküszöbölésére a Cuda termékeiben végigfut az az anyag, ami a használati részt alkotja. Ezt bátran meg is mutatják a nyél részbe beépített átlátszó résszel.

Speciális Cuda markolat
- A Cuda kiemelt figyelmet fordít termékeinek biztonságára, ehhez szervesen hozzátartozik a markolat minősége. A stabil fogás precíz munkát és biztonságos használatot tesz lehetővé.
OUTDOOR TŐR MŰANYAG TOKKAL 21CM
1 690 Ft
OUTDOOR KÉSÉLEZŐ
2 290 Ft
CUDA TITANIUM NITRIDE 6 FLEX FILÉZŐ KÉS
6 490 Ft
CUDA TITANIUM NITRIDE 9 FLEX FILÉZŐ KÉS
7 990 Ft
CUDA TITANIUM NITRIDE 6 FILÉZŐ KÉS
6 990 Ft
CUDA TITANIUM NITRIDE 4 FILÉZŐ KÉS
5 990 Ft
Cuda a hétköznapokra is
Megjelent: 2018-02-27 | Forrás: Lukácsi Béla | Írások

Olyan késeket és kiegészítőket szeretnénk bemutatni, amelyek nemcsak a halpucolás terén teljesítenek kiemelkedően, hanem akár a konyhában vagy éppen a vízparton is sokoldalúan használhatóak. Ezek az amerikai Cuda márka kiegészítői, amelyeket a halfeldolgozó iparban is megelégedettséggel ...

Nincs kapcsolódó videó