A termék jelenleg nem elérhető.
ET OUTDOOR FILÉZŐKÉS 4
ET OUTDOOR FILÉZŐKÉS 4

ET Outdoor Filézőkés 4' Filéző kés létére kicsi, ám mégis igen hasznos darab a kínálatban. Ha pár kilós pontyot, vagy kisebb süllőt akarunk konyhakésszé varázsolni, bizony szükségünk van egy filéző késre. A túlságosan hosszú pengével sokan nem szeretnek dolgozni, mivel nem érzik biztonságosnak és pontosnak a mozdulataikat.

Félnek attól, hogy egy óvatlan mozdulat következtében megvágják magukat, vagy nem úgy sikerül a halról levágni a megfelelő húst, ahogy elképzelték.

Számukra jelent óriási segítséget 10 cm-es pengehosszal rendelkező filéző késünk. A rövid penge hosszúság mellet megtartotta kivételes rugalmasságát, mely segít lefejtetnünk az isteni szeleteket a hal csontjáról. Könnyen kezelhető és gyors munkát tesz lehetővé.

Élességét sokáig megtartja, de hagyományos módszerekkel újra élezhető.
Markolata kényelmes és stabil fogást biztosít, köszönhető ez annak a bevonatnak, ami a nyélre került. Ez biztosítja a tapadást, még a vizes nyálkás körülmények között is. Ajándék tok is jár a késhez, melyben jól tudjuk tárolni, szállítani. Nem csorbul ki az éle, nem törik el és óvatlanul sem vágunk meg vele semmit.

OUTDOOR TŐR MŰANYAG TOKKAL 21CM
1 690 Ft
OUTDOOR KÉSÉLEZŐ
2 290 Ft
CUDA TITANIUM NITRIDE 6 FLEX FILÉZŐ KÉS
6 490 Ft
CUDA TITANIUM NITRIDE 9 FLEX FILÉZŐ KÉS
7 990 Ft
CUDA TITANIUM NITRIDE 6 FILÉZŐ KÉS
6 990 Ft
CUDA TITANIUM NITRIDE 4 FILÉZŐ KÉS
5 990 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Őseink nyomában: A berek
Megjelent: 2020. július 08.
A hagyomány nem a hamu őrzése, hanem a láng továbbadása kell, hogy legyen. Őseink hagyatéka fontosabb annál mint hinnénk. A horgászat múltja csodás értékeket rejt, melyeket még ma is felfedezhetjük. Ebben a videóban belekóstolunk egy picit a múltba, felidézve az elődeink horgászatát, ehhez a Tüskevár hangulatát hozzuk a képernyőre.