A termék jelenleg nem elérhető.
ARNO XANTHOR XS KARFÁS SZÉK
ARNO XANTHOR XS KARFÁS SZÉK

Arno Xanthor XS karfás szék

Kompakt, összecsukható, masszív fém keretes, karfás kivitelű változat. Maximum terhelhetősége 140 kg. Könnyű szállíthatóság jellemzi. Kényelmesen párnázott és a rögzítőelemeknek köszönhetően, a háttámla is tökéletesen, gyorsan beállítható.

A termék praktikus megoldást jelent olyan horgászoknak, akik nem szeretnének feleslegesen sok súlyt és csomagot magukkal vinni, de nem akarnak lemondani a horgászat közbeni kényelemről. Egyszerű, praktikus kivitel, állítható lábakkal és háttámlával, így minden terepen könnyedén felállítható. A háttámla dőlésszöget a karfával lehet állítani. A karfa felemelése után, billentsük a háttámlát a megfelelő szögbe és pattintsuk vissza a karfát. Így széles tartományban tudjuk állítani a dőlésszöget, könnyen, gyorsan, a székből való felkelés nélkül. A váza összecsukható, megkönnyítve a szállíthatóságot, majd tárolást. 

A szék méretei:
- Ülésmagasság: 40-56 cm, állítható lábakkal
- Háttámla mérete: 55x65 cm
- Ülőfelület mérete: 45x55 cm
- Szállítási méret: 65x20x85 cm

Egyszerű, kompakt kialakítás, könnyed szállíthatóság jellemzi. A horgászati alkalmazás mellett, kiváló opció egyéb szabadidős tevékenységekhez is.

CARP EXPERT EXTRA ERŐS KARFÁS FOTEL
45 990 Ft
CARP EXPERT KARFÁS SZÉK
34 990 Ft
CARP EXPERT EXTRA KARFÁS FOTEL
39 990 Ft
SONIK SK-TEK SUNCHAIR FOTEL
59 490 Ft
CARP EXPERT MAX1 KARFÁS FOTEL
49 990 Ft
39 990 Ft
CARP EXPERT COMFORT CAMO SZÉK
29 990 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó