A termék jelenleg nem elérhető.
VERSENYMERÍTŐ FEJ UNIVERSAL
VERSENYMERÍTŐ FEJ UNIVERSAL
Kifejezetten keszegek és kisebb pontyok megszákolására készítettük ezt a merítőt. Méreteiből adódóan nagyon könnyen kezelhető, és ami fontos nagyon-nagyon könnyű. Ez azért lényeges, mert általában hosszú nyeleket használunk a versenyek során és a hétköznapok során is ajánlott. Így tudjuk a leggyorsabban és a legkényelmesebben megszákolni a kisebb méretű halakat. A hosszú nyél miatt nem kell annyira közel vezetni a halat a parthoz, így időt is spórolunk, illetve a túlzott vissza hajlásból adódó bot törés esélye is nulla. És ha már merítünk, akkor gyorsan szeretnénk megtenni, hogy a vízben lévő hal ne tudjon elúszni előlünk. Ezzel a könnyű merítővel ezt minden további nélkül megtehetjük. A szár anyaga könnyű alumínium, amit ha nem akarunk kifejezetten tönkretenni, a horgászat során biztosan nem fogjuk.
Háló anyaga strapabíró, ha a horgászattal töltött időn kívül nem hagyjuk kint a napon, jó pár évig meríthetjük vele a halakat.
Mélysége 40 cm, amibe akár kisebb pontyok is elférnek.
ENERGOTEAM MONO VERSENYMERÍTŐ FEJ
3 690 Ft
ET GHOST MESH VERSENYMERÍTŐ FEJ
4 590 Ft
CARP EXPERT BLACK SUPER CARP VERSENYMERÍTŐ FEJ
5 190 Ft
CARP EXPERT MICRO GHOST VERSENYMERÍTŐ FEJ
5 690 Ft
CARP EXPERT MONO STRONG VERSENYMERÍTŐ FEJ
5 690 Ft
CARP EXPERT EXCLUSIVE CARP GUMÍROZOTT VERSENYMERÍTŐ FEJ
7 690 Ft
Domolykózás pergetve
Megjelent: 2016-03-24 | Forrás: Energo Team | Írások

Untitled Document A Salmo Hungary csapata, ismét a domolykókat veszi célba. Ráadásul a Salmo legújabb csaliját Sparky Shad-ot is próbára teszik. Ismét gyönyörű tájak, szép domolykók, és megfontolandó praktikák, a Salmo Hungary előadásában! Tartson most is velünk, a ...

Nincs kapcsolódó videó