ET GHOST MESH VERSENYMERÍTŐ FEJ
Termékleírás

EnergoTeam Ghost Mesh versenymerítő fej

Szabványos csavarmenettel ellátott adaptere segítségével az összes kereskedelmi forgalomban megtalálható merítő nyélre felszerelhető a Ghost Mesh.

Könnyű alumínium kerettel rendelkező merítőfej, mely a kompozit, vagy a tiszta karbon anyagból készült nyeleken is tökéletesen alkalmazható.

Nejlon hálórésze a vizet egyáltalán nem veszi fel, így tömege sem változik a hátrányára, szákolás után nem lesz nehéz a part felé történő visszahúzás és a partra emelés sem.

Ez a tulajdonság főleg a versenyhorgászatban indokolt és jövedelmező, hiszen ott minden másodperc számít.

A hétköznapi horgászatban is természetesen megmutatkoznak további előnyei, melyek a gyors száradás, és a kellemetlen szagoktól való mentesség.



Általános használati utasítás - Haltartó háló
Általános használati utasítás - Merítő háló

Cikkszám Ajánlott fogyasztói ár Típus Méret
71028-200 VERSENY MERÍTŐFEJ ET GHOST MESH (Ehhez a termékváltozathoz nem tartozik egyedi termékkép, ezért a fő termékképet jelenítettük meg.) 4 590 Ft Ghost Mesh50x40x30 cm

Kérje a termékeket kedvenc Energofish Partnerboltjába és válasszon hozzá ajándék halaspárnát!

Partnerboltba kérem

ENERGOTEAM MONO VERSENYMERÍTŐ FEJ
3 690 Ft
CARP EXPERT BLACK SUPER CARP VERSENYMERÍTŐ FEJ
5 190 Ft
CARP EXPERT MICRO GHOST VERSENYMERÍTŐ FEJ
5 690 Ft
CARP EXPERT MONO STRONG VERSENYMERÍTŐ FEJ
5 690 Ft
CARP EXPERT EXCLUSIVE CARP GUMÍROZOTT VERSENYMERÍTŐ FEJ
7 690 Ft
CARP EXPERT TEREPSZÍNŰ MERÍTŐHÁLÓ
4 390 Ft
Tisza-tó keszegei
Megjelent: 2018-04-10 | Forrás: Energo Team | Írások

A Tisza-tavat sokan a ragadozó állományáról ismerik, de újabban a ponty állománya is egyre erősebb. Tudni kell azonban, hogy ez a vadregényes tó szép számmal rejt keszegeket is. Az utóbbinak jártunk utána Szabó Bencével, aki némi útmutatással először horgászott ezen a sok csodát ...

Tisza-tó keszegei
Megjelent: 2018. április 12.
A Tisza-tavat sokan a ragadozó állományáról ismerik, de újabban a ponty állománya is egyre erősebb. Tudni kell azonban, hogy ez a vadregényes tó szép számmal rejt keszegeket is. Az utóbbinak jártunk utána Szabó Bencével, aki némi útmutatással először horgászott ezen a sok csodát rejtő vízen.