CARP EXPERT BLACK SUPER CARP VERSENYMERÍTŐ FEJ
Termékleírás

Carp Expert Black Super Carp versenymerítő fej

A horgászat egyik legsarkalatosabb pontja, a horgon lévő hal megmerítése!
Ha nincs megfelelő méretű, mélységű, tömegű merítő fejünk, életünk hala inthet nekünk búcsút. A jó hír a horgászok számára, hogy a Carp Expertnek van!!!

A Super Carp Black merítő fej, megfelelő méretekkel rendelkezik egy átlagos méretű ponty, vagy amur partra segítéséhez. 50cm-es szélessége és 60 cm-es hosszúsága, valamint 45-cm-es mélysége lehetővé teszi akár 6-8 kilós halak partra segítését is, azonban az ideális méret valahol 4-5 kiló között alakul, ha azt szeretnénk, hogy szákolásunk biztonságos legyen és kedvenc merítőnk se károsodjon.

Lyukbősége 5 mm, mely sok gubanctól megvéd minket, mivel a régi, hagyományos merítők általában ennél sokkal nagyobb lyukbőséggel rendelkeztek és az etetőkosarak, vagy ólmok sokszor átszaladtak rajtuk, visszatekeredtek, megoldhatatlan gubancokat és végzetes sérüléseket okozva zsinórunkon. Legszembetűnőbb tulajdonsága merítőnknek, az a két kemény, víztaszító szivacsból készült lebegtető cső, amit a két szárra húztak rá a gyártás során.

Ez azért jó számunkra, mert a fárasztás során a part közelében lévő halat, könnyebben megmeríthetjük, ha nem kell folyamatosan, erőt kifejtve bal kezünkkel a víz felszínén tartani merítőnket, hanem a szivacs segítségével, minimális erőt kifejtve, megtarthatjuk azt.

Univerzális menettel rendelkezik, mely szinte minden menetes merítő nyélhez pontosan csatlakoztatható.

Használat után gondosan mossuk el, szárítsuk meg és tároljuk napfénytől elzárt helyen, így élettartama a 10 évet is megközelítheti, gondoskodó kezekben, pedig meg is haladhatja.
Kiváló választás azoknak, akik egy megbízható, és igen könnyű merítő fejet keresnek.

A fej elérhető egy szett részeként is, a hozzá illő tökéletes nyéllel >> Kattints Ide!



Általános használati utasítás - Haltartó háló
Általános használati utasítás - Merítő háló

Cikkszám Ajánlott fogyasztói ár Típus Méret Anyaga Jellemző
71024-050 VERSENYMERÍTŐ FEJ BLACK SUPER CARP (Ehhez a termékváltozathoz nem tartozik egyedi termékkép, ezért a fő termékképet jelenítettük meg.) 5 190 Ft Menetes fej50X60x45 cmHálószövet5 mm-es lyukbőség

Kérje a termékeket kedvenc Energofish Partnerboltjába és válasszon hozzá ajándék halaspárnát!

Partnerboltba kérem

ENERGOTEAM MONO VERSENYMERÍTŐ FEJ
3 690 Ft
ET GHOST MESH VERSENYMERÍTŐ FEJ
4 590 Ft
CARP EXPERT MICRO GHOST VERSENYMERÍTŐ FEJ
5 690 Ft
CARP EXPERT MONO STRONG VERSENYMERÍTŐ FEJ
5 690 Ft
CARP EXPERT EXCLUSIVE CARP GUMÍROZOTT VERSENYMERÍTŐ FEJ
7 690 Ft
CARP EXPERT TEREPSZÍNŰ MERÍTŐHÁLÓ
4 390 Ft
Amikor csak a method működik
Megjelent: 2017-02-28 | Forrás: EnergoTeam | Írások

A mostani horgászatkor hagyományos feeder szerelékkel kezdtük a pecát, a kiváló etetőanyag és csali ellenére hosszú ideig azonban csak egyetlen halat sikerült fogni. Ekkor átváltottunk a Method módszerre és hirtelen egymás után jöttek a kapások. Tartson most is velünk, ...

Új merítő fejek az Energofish kínálatában!
Megjelent: 2016-05-24 | Forrás: Halmos Mihály | Írások

Horgászatunk előkészítése során a legtöbb időt a csalik és a szerelékek összehangolására fordítjuk, s bizony csak elenyésző időt szánunk a hal kivételét szolgáló eszközeink megválogatására. Egy jó választással nemcsak gyorsabb, biztonságosabb és kényelmesebb ...

Nincs kapcsolódó videó