KAMASAKI SUPER COMPACT GUMíROZOTT MERÍTŐ 1,90M
Termékleírás

Kamasaki Super Compact gumis merítőháló 1.9M

A Kamasaki márka kedvező ár-érték arányú termékeket sorakoztat fel kínálatában. Ennek a sorozatnak a része ez a horgászati alap kiegészítőül szolgáló merítő is. A Super Compact egy kedvező szállítási méretekkel rendelkező merítőháló, összecsukott állapotban mindössze 85 cm.

A szár rész teleszkópos kivitelű, a kompakt méret miatt, anyaga alumínium, melynek köszönhető kedvező súlya is. A fej nem különálló a szár résztől. Stabil alumínium csatlakozót és keretet kapott. A szákfej háló anyaga gumírozott, melynek előnyeit horgászat közben és után is élvezhetik a pecások.

Horgászat alatt kevésbé bántja a halak külső nyálkarétegét, ennek köszönhetően nem is veszi át ezen néha kellemetlen szagot, ami tároláskor a családtagokkal szemben pozitív lesz.

Gumis bevonatának hála, könnyen szárad, ez pakoláskor időt spórolhat. Tapasztalattól függetlenül ajánlott termék, amely kedvező ár-érték arányával jeleskedik kategóriájában.



Általános használati utasítás - Haltartó háló
Általános használati utasítás - Merítő háló

Cikkszám Ajánlott fogyasztói ár Típus Méret Hossz Anyaga Nyél tag Szállítási méret Tagok száma
71010-195 KAMASAKI SUPER COMPACT NET-RUBBERIZED MERÍTŐ 1,90M 6 690 Ft Összecsukható, teleszkóposFej: 55x60x40 cm195 cmAlumínium + gumis háló2 85 cm3

Kérje a termékeket kedvenc Energofish Partnerboltjába és válasszon hozzá ajándék halaspárnát!

Partnerboltba kérem

GYERMEK MERÍTŐ KEREK FEJJEL, TELESZKÓPOS NYÉLLEL
2 290 Ft
ALUMERÍTŐ ET BASIC, FEKETE
4 190 Ft
ALUMERÍTŐ ET BASIC, ZÖLD
4 190 Ft
KAMASAKI SUPER ALU MERÍTŐ
5 100 Ft
KAMASAKI SUPER COMPACT MERÍTŐ
3 890 Ft
L&K ÖSSZECSUKHATÓ MERÍTŐ
13 990 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó