KOÓS CATFISH CSAPÁGYAS FORGÓ+SPIRÁL KAPOCS 100LB
Termékleírás

Koós Ferenc neve mára összeforrt a harcsahorgászattal. A nevével fémjelzett KOÓS CATFISH kiegészítők egytől-egyig tudatosan fejlesztett, kiváló minőségű alapanyagokból előállított, extrém módon terhelhető termékek. Csapágyazott forgóba ágyazott spirál. Az előkék és bizonyos esetekben a wobblerek gyors felhelyezését és gyors cseréjét hivatott kiszolgálni. A csapágyazott forgók alkalmazása széles körben elterjedt a nagyhalas horgászatban, legyen szó folyami- tavi- tengeri horgászatról, megbízhatóságuk legendás. Rendkívüli teherbírású, anyagból speciális csavarási technológiával állítják elő így a legvadabb halak fárasztásakor is bátran támaszkodhatunk rá. 



Cikkszám Ajánlott fogyasztói ár Méret Kiszerelés
79702-100 KOÓS CATFISH CSAPÁGYAS FORGÓ+SPIRÁL KAPOCS 100LB 5 (Ehhez a termékváltozathoz nem tartozik egyedi termékkép, ezért a fő termékképet jelenítettük meg.) 2 290 Ft 100 Lb5 db/cs

Kérje a termékeket kedvenc Energofish Partnerboltjába és válasszon hozzá ajándék halaspárnát!

Partnerboltba kérem

HORVÁTH RABLÓZÓS T-TÁVTARTÓ SZETT
790 Ft
KOÓS CATFISH SZILIKONCSŐ
790 Ft
KOÓS CATFISH DUPLA HÁROMÁGÚ HORGOS KOMBI ELŐKE
3 390 Ft
KOÓS CATFISH LEBEGŐ ELŐKE
3 590 Ft
KOÓS CATFISH ZSUGORCSŐ FEKETE
790 Ft
KOÓS CATFISH SPIRÁLFORGÓ 100LB
1 990 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Magarzin 2018 augusztus
Megjelent: 2018. augusztus 16.
Augusztusban is friss tartalommal várja az Energofish Magazin, melyben ezúttal a feeder horgászaté lesz a főszerep! Beszámolunk csapatunk tagjának, a magyar feeder válogatottban szerzett élményeiről. Hasznos tanácsokat adunk a method technika szerelmeseinek, de azért a harcsahorgászokról sem feledkezünk meg. Mindenközben pedig, friss hírek és újdonságok is várják az augusztusi Energofish Magazinban.