A termék jelenleg nem elérhető.
L&K VERTIC GUIDE PROFI KUTTYOGATÓ SZETT
L&K VERTIC GUIDE PROFI KUTTYOGATÓ SZETT

L&K Vertic Guide profi kuttyogató szett

Az L&K márkanév alatt, a ragadozóhalas horgászathoz illő kiegészítők találhatóak meg, igazán minőségi kivitelben, rendkívül széles szortimentben, garantálva az élménydús használati értékeket.

A Vertic Guide is ezt a szegmenst bővíti, mely alapjaiban a harcsahorgászatra lett kifejlesztve, annak is a vertikális vállfajára. ami az elmúlt években rengeteg horgászt vezetett, akár élete harcsájához.

A bot a csónakos kuttyogatás mellett, a vertikális pergetéshez nyújt egy hiánypótló, masszív, erőteljes variánst, ami a hazai legnagyobb harcsáknak is tökéletes ellenfele lesz. Azonban tökéletes választás lehet a nagyharcsákra való pergetés esetében is.

A bot 2 részes kialakítású, 2,1 méteres változat, alapanyaga IM10-es nano carbon, karakterisztikája a stucnis bottoldásnak köszönhetően masszív, de fárasztás közben kellő rugalmasságot garantál, emellett súlya csak 225 gramm, ami kiemelkedővé teszi a nagyhalas botok között. 50-150 grammos dobósúlya lehetővé teszi, az igazán nagyméretű vertikális wobblerek és egyéb műcsalik emelgetését is, feltérképezve az adott, harcsát rejtő területeket.

Nyele osztott parafás kialakítású, ami az orsótartó felett kiegészül, egy plusz fogást jelentő résszel, masszív tartást garantálva a fárasztás minden fázisában.

A bot és a blank eleje, a márkához illően kék-átmenetes letisztult dizájnt kapott, sárga, jó láthatóságú bandázsolással kiegészítve a háromtalpas erősített gyűrűknél.

A botot kezdő és profi harcsahorgászoknak is ajánljuk, a vertikális módszerekhez az egyik legjobb választás.

A bottal tökéletes párost alkot a Ryobi Arctica TM orsó, melyben a japán precízség mellé szemet gyönyörködtető külső párosul.

A horgászok egy olyan orsót vehetnek kézbe, melyben a legmodernebb fejlesztések találhatók. Precíziós, hosszú úton állítható, letapadásmentes fékrendszer, fém dob és orsóház, tűgörgős visszaforgásgátló rendszer, könnyed futás és hosszú élettartam jellemzi.

Masszív és robosztus kivitele miatt, nagyobb méretei 100%-osan megfelelnek a hazai harcsák horgászatához.

Plusz a szetthez jár 300 méter Wizard Cat Mono harcsázó zsinór is!

BANAX HELICON 5600NF NYELETŐFÉKES ORSÓ 2DB-OS DUOPACK
57 980 Ft
46 990 Ft
KOÓS HARCSÁS DVD TRIOPACK
7 380 Ft
1 590 Ft
LUKÁCSI & KOVÁCS PERGETŐ DVD TRIOPACK
4 170 Ft
890 Ft
MFF AIR TORNADO SZÚNYOGIRTÓ LÁMPA SZETT TÖLTŐVEL ÉS POWERBANKKAL
10 990 Ft
IBITE MS LIGHT SPICC JELZŐLED DUOPACK
9 980 Ft
6 990 Ft
IBITE UB LIGHT PIROS DUOPACK
5 580 Ft
3 900 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó