A termék jelenleg nem elérhető.
ARMLESS SPICCBOTOS KÖZEPES SZETT + PIKKELYES PONTY BABY PÁRNA
ARMLESS SPICCBOTOS KÖZEPES SZETT + PIKKELYES PONTY BABY PÁRNA
Armless spiccbotos közepes szett + Pikkelyes ponty baby párna

Egyetlen horgász időszak sem maradhat el igazán kedvező megoldást nyújtó összeállítások nélkül, amelyek sokszínűségében, szinte mindenki meg tudja találni a számítását, akár saját részre vagy természetesen szeretteiket meglepve és örömet okozva kedvenc hobbijuk kelléktárának bővítésével.

Az Armless székes-spiccbotos összeállítás minden horgászatot kedvelő ember számára kitűnő alternatívát kínál, mely akár gyermekhorgászok és kezdők részére is jó alternatívát jelent. A szék szövet felülete egyedi designt kapott, terepmintás kivitelben. Méreteinek köszönhetően a fiatal pecások kényelmét szolgálják legfőképp a vízparti időtöltésben.
A váza összecsukható, megkönnyítve a szállíthatóságot, majd tárolást.

Paraméterei:

- Magasság: 69 cm
- Szélesség: 39 cm
- Mélység: 39 cm
- Súly: 1275 g A székkel tökéletes párosítást garantálva, jár a szetthez egy 4 méteres Rubin spiccbot is, ami egy masszív, ellenálló széria, mely IM7-es anyagának köszönhetően, a nehéz körülményeket is jól viseli. A 4 méteres változat tökéletes, akár kezdő bot, a horgászattal való ismerkedéshez.

A kis helyigényű összeállítás, vadvízi körülmények között is kiválóan megállja a helyét, kisebb pontyok is megfoghatóak a bottal, akár gyermek pecásoknak is szuper ajándék, a hozzá járó székkel, a horgászati alapok elsajátításához is tökéletes választás. Plusz a szetthez jár egy Pikkelyes ponty baby párna is, mely kortól függetlenül kellemes meglepetést tud okozni bárki számára. Ajándéknak vagy kompakt, komfortos összeállítást keresőknek, de akár kezdő pecásoknak is ajánlott összeállítás.

A szett tartalma: - ET Outdoor Armless M szék
-
- Rubin 4m spiccbot

+ 33 cm-es Pikkelyes ponty baby párna
BANAX HELICON 5600NF NYELETŐFÉKES ORSÓ 2DB-OS DUOPACK
57 980 Ft
46 990 Ft
KOÓS HARCSÁS DVD TRIOPACK
7 380 Ft
1 590 Ft
LUKÁCSI & KOVÁCS PERGETŐ DVD TRIOPACK
4 170 Ft
890 Ft
MFF AIR TORNADO SZÚNYOGIRTÓ LÁMPA SZETT TÖLTŐVEL ÉS POWERBANKKAL
10 990 Ft
IBITE MS LIGHT SPICC JELZŐLED DUOPACK
9 980 Ft
6 990 Ft
IBITE UB LIGHT PIROS DUOPACK
5 580 Ft
3 900 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó