A termék jelenleg nem elérhető.
BOKOR SPIN SZETT + SÜLLŐ PÁRNA
BOKOR SPIN SZETT + SÜLLŐ PÁRNA
Bokor Spin szett + Süllő párna

Egyetlen horgász időszak sem maradhat el igazán kedvező megoldást nyújtó összeállítások nélkül, amelyek sokszínűségében, szinte mindenki meg tudja találni a számítását, akár saját részre vagy természetesen szeretteiket meglepve és örömet okozva kedvenc hobbijuk kelléktárának bővítésével.

A light pergető horgászatot kedvelőkre is gondolva készült el a Bokor Spin pergető szett.

A készség első tagja egy Wizard Skill 2 részes, 2 méteres változat, mely 2-8 grammos dobósúlya, a light csalikhoz teszik kitűnő variánssá. A rendkívül könnyű, IM12-es karbon alapanyagú horgászbot, nem fog kényelmetlenné válni, akár egy egész napos peca után se, mivel súlya csupán 106 gramm. A blank igazán impozáns, tartalmazza a Wizard márkához hű, fehér-zöld átmeneteket, nyele pedig osztott kialakítású. A gerinces kialakítás mellett, másik előnye a tűspicces botvég, ami biztosítani fogja a kis csalikhoz kellő érzékenységet, érezhetőek vele a csalik legkisebb rezzenései is.

A bothoz pedig, egy vele teljes szimmetriában lévő 2000-es méretű Bokor Spin JF orsó került. Masszív kis eszköz, mely a Skill-hez viszonyítva,is könnyed súlyt tudhat magáénak, maximálisan masszív köntösben. Light pergetéshez tökéletes opció, mely akkor is kiváló társ lesz, ha 1-2 nagyobb hal akad a horogra, ezt szavatolja a kivételesen megbízható fékrendszere.

Plusz a szetthez jár egy süllő párna is, mely kortól függetlenül kellemes meglepetést tud okozni bárki számára.

Ajándéknak vagy kedvező light pergetésre alkalmas szettet keresőknek, de akár kezdő pecásoknak is ajánlott összeállítás.

A szett tartalma: - Wizard Skill 2-8 g, 2,0m pergető bot
- Bokor Spin JF 2000 pergető orsó

+ 75 cm-es Süllő párna
BANAX HELICON 5600NF NYELETŐFÉKES ORSÓ 2DB-OS DUOPACK
57 980 Ft
46 990 Ft
KOÓS HARCSÁS DVD TRIOPACK
7 380 Ft
1 590 Ft
LUKÁCSI & KOVÁCS PERGETŐ DVD TRIOPACK
4 170 Ft
890 Ft
RIDGEMONKEY MODULAR BUCKET + TOILET SEAT WC SZETT
28 080 Ft
MFF AIR TORNADO SZÚNYOGIRTÓ LÁMPA SZETT TÖLTŐVEL ÉS POWERBANKKAL
10 990 Ft
IBITE MS LIGHT SPICC JELZŐLED DUOPACK
9 980 Ft
6 990 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó