A termék jelenleg nem elérhető.
CARP EXPERT ELITE 3,5LBS 3,6M TELEBOILIE DUOPACK
CARP EXPERT ELITE 3,5LBS 3,6M TELEBOILIE DUOPACK

Carp Expert Elite 3,5lbs 3,6m Teleboilie Duopack

A praktikum nem mindig megy a minőség rovására! Kiváló példa erre a Carp Expert Elit Teleboilie, mely anyagát tekintve egy nagy falvastagságú, minőségi carbon anyagból készült, mely keresztszálas kevlár megerősítést kapott. Kézbe véve rögtön látjuk és érezzük, hogy ez a kevlár szálas fonat, a legerősebbek közül való. Vastagon fut végig a bottesten egészen a spicc előtti tagig. Kell is ez a megerősítés, hiszen egy igazi távdobó botról beszélünk. 3,5 librás erőssége is ezt hangsúlyozza, mellyel akár 120 grammot is eldobhatunk a kiszemelt horgászhelyre. Ideális dobósúlya is valahogy így alakul, 100-120 gramm környékén. 

Egy igazi távdobó bojlis nyelet kapott a bot, ha kézbe vesszük és dobáshoz készülődünk vele, a két kezünk távolsága a markolaton 60 cm körül alakul, ez egy elég nagy erőkarnak bizonyul ahhoz, hogy 100 méter feletti dobásokat prezentálhassunk a horgászbottal. Ezt segítik elő nagyméretű gyűrűi, a keverőgyűrű átmérője 35 mm, ami igen dicséretes egy teleszkópos rendszerű horgászbothoz képest. 

A csavaros orsótartó tökéletesen megtart bármilyen, akár extra nagy méretű távdobó orsót is. A fárasztás során jól teljesít a horgászbot, hatalmas erőtartalékok vannak benne, bár ez inkább a dobás során fog jelentős szerepet játszani. 

Akciója átmenetet képez A és B akció között. A használt főzsinór tekintetében inkább alsó határt ajánlanánk, nem érdemes 0,28 mm- 0,30 mm alá menni. Ha igazán kemény pályán horgászunk és mondjuk akadóból kell visszafordítani halat, használhatunk 0,35 mm-es, vagy még vastagabb zsinórt is. 

Azoknak a horgászoknak ajánljuk, akik megfelelő ismeretekkel és gyakorlattal rendelkeznek, hogy ki tudják használni a bot előnyös tulajdonságait, de a szállítás során nincs elég helyük, hogy egy 2 részes horgászbotot biztonságban a vízpartra juttassanak.

Szettünk 2darab praktikus teleszkópos bojlis botot tartalmaz, lefedve a használható 2 készséget, de akár a 2. ajándékba is tökéletes lehet, egy horgásztárs részére.

BANAX HELICON 5600NF NYELETŐFÉKES ORSÓ 2DB-OS DUOPACK
57 980 Ft
46 990 Ft
KOÓS HARCSÁS DVD TRIOPACK
7 380 Ft
1 590 Ft
LUKÁCSI & KOVÁCS PERGETŐ DVD TRIOPACK
4 170 Ft
890 Ft
RIDGEMONKEY MODULAR BUCKET + TOILET SEAT WC SZETT
28 080 Ft
MFF AIR TORNADO SZÚNYOGIRTÓ LÁMPA SZETT TÖLTŐVEL ÉS POWERBANKKAL
10 990 Ft
IBITE MS LIGHT SPICC JELZŐLED DUOPACK
9 980 Ft
6 990 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó