A termék jelenleg nem elérhető.
CARP EXPERT FEEDER SZETT + PIKKELYES PONTY PÁRNA
CARP EXPERT FEEDER SZETT + PIKKELYES PONTY PÁRNA
Carp Expert Feeder szett + Pikkelyes ponty párna Egyetlen horgász időszak sem maradhat el igazán kedvező megoldást nyújtó összeállítások nélkül, amelyek sokszínűségében, szinte mindenki meg tudja találni a számítását, akár saját részre vagy természetesen szeretteiket meglepve és örömet okozva kedvenc hobbijuk kelléktárának bővítésével.

A rezgőspicces horgászatot kedvelőkre is gondolva készült el a Carp Expert feeder szett.

A Finessa Carp Feeder 3,9m-es 20-60 grammos tagja egy nagyon érzékeny, könnyű és kecses horgászbot, kivételesen vékony zsinórokkal is használható. Finom keszeges vagy akár versenyszerű horgászathoz is kiváló alternatívát jelent. IM10-es karbon anyagból készült az igazán kecses blank, ami kellő erőtartalákokat és rugalmasságot garantál, nem kell félni, ha beakad használata közben 1-2 termetesebb ponty, bírni fogja a kirohanásokat. A bot gyönyörű karakterét megőrizve, kéttalpas és szimpla gyűrűk is kerültek rá, utóbbiak a spicc felőli részre, amely 0,5, 0,75 és 1 unciás tagokkal variálható az adott szituációkhoz mérten.

A Finessa feeder bottal tökéletes összhangot képező Carp Expert Feeder Neo 5000-es méretű elsőfékes, nyeletőfékkel kiegészített orsó került még a szettbe. Funkcionalitását erősíti a fém esztergált kivitelű hajtókarja, mely kényelmes fogójával, garantáltan nem okoz problémát, a nagyobb pikkelyesek fárasztása sem. Alumínium sekély dob került rá, mely miatt, vékonyabb zsinórokkal is kedvezően lehet használni, nem kell felesleges alátéteket, illetve több száz plusz méter damilt a dobra csévélni. Precíz fék, 5,5:1-es áttétel garantálja az élményteli fárasztásokat, használata közben..

Plusz a szetthez jár egy pikkelyes ponty párna is, mely kortól függetlenül kellemes meglepetést tud okozni bárki számára.

Ajándéknak vagy kedvező feeder szettet keresőknek, de akár kezdő pecásoknak is ajánlott összeállítás. A szett tartalma: - EnergoTeam Finessa Carp Feeder 3,90m 3+3 részes 20-60 g horgászbot
- Carp Expert Feeder Neo 5000 5+1 orsó

+ 60 cm-es Pikkelyes ponty párna
BANAX HELICON 5600NF NYELETŐFÉKES ORSÓ 2DB-OS DUOPACK
57 980 Ft
46 990 Ft
KOÓS HARCSÁS DVD TRIOPACK
7 380 Ft
1 590 Ft
LUKÁCSI & KOVÁCS PERGETŐ DVD TRIOPACK
4 170 Ft
890 Ft
MFF AIR TORNADO SZÚNYOGIRTÓ LÁMPA SZETT TÖLTŐVEL ÉS POWERBANKKAL
10 990 Ft
IBITE MS LIGHT SPICC JELZŐLED DUOPACK
9 980 Ft
6 990 Ft
IBITE UB LIGHT PIROS DUOPACK
5 580 Ft
3 900 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó