A termék jelenleg nem elérhető.
CARP EXPERT INDICATOR SZETT + PIKKELYES PONTY PÁRNA
CARP EXPERT INDICATOR SZETT + PIKKELYES PONTY PÁRNA
Carp Expert Bite Indicator szett + Pikkelyes ponty párna

Egyetlen horgász időszak sem maradhat el igazán kedvező megoldást nyújtó összeállítások nélkül, amelyek sokszínűségében, szinte mindenki meg tudja találni a számítását, akár saját részre vagy természetesen szeretteiket meglepve és örömet okozva kedvenc hobbijuk kelléktárának bővítésével.

Az újdonságokat kedvelőkre is gondolva készült el a Bite Indicator szett, amivel könnyedén élvezhetőek az elektromos kapásjelzők adta előnyök, mindezt egybeépítve egy nyeletőfékes szerkezetű orsóval. Praktikum és innováció egy eszközben.

A Carp Expert Bite Indicator különlegessége, hogy beépített hangjelzős kapásjelzővel rendelkezik!

Az erőforrás 1 db A23-as elem. (nem tartozéka az orsónak) Nincs szükség tovább külön elektromos kapásjelzőre! Az orsó maga egy klasszikus kivitelű nyeletőfékes orsó, amelynek a masszív grafit házában kapott helyet a meghajtás. Az orsóra fém hajtókar és fém dob került. A pótdob anyaga grafit. A fém dobon masszív fém kör klipsz található, a pótdobon a hagyományos műanyag háromszög.

A dob átmérője 60 mm, magassága 25 mm.

A dob alatt található műanyag szoknya tovább növeli a kivitel hasznosságát, mégpedig azért, mert megakadályozza a zsinór beugrását a dob alá. Ez távoli dobásoknál hatalmas előny, nagyon sok bosszúságtól tud megkímélni ez a hasznos kiegészítő.

Plusz a szetthez jár egy pikkelyes ponty párna is, mely kortól függetlenül kellemes meglepetést tud okozni bárki számára.

Ajándéknak vagy újdonságokkal felvértezett nyeletőfékes orsót keresőknek, de akár kezdő pecásoknak is ajánlott összeállítás.

A szett tartalma: - Carp Expert Bite Indicator beépített elektromos kapásjelzős nyeletőfékes orsó

+ 60 cm-es Pikkelyes ponty párna
BANAX HELICON 5600NF NYELETŐFÉKES ORSÓ 2DB-OS DUOPACK
57 980 Ft
46 990 Ft
KOÓS HARCSÁS DVD TRIOPACK
7 380 Ft
1 590 Ft
LUKÁCSI & KOVÁCS PERGETŐ DVD TRIOPACK
4 170 Ft
890 Ft
RIDGEMONKEY MODULAR BUCKET + TOILET SEAT WC SZETT
28 080 Ft
MFF AIR TORNADO SZÚNYOGIRTÓ LÁMPA SZETT TÖLTŐVEL ÉS POWERBANKKAL
10 990 Ft
IBITE MS LIGHT SPICC JELZŐLED DUOPACK
9 980 Ft
6 990 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó