A termék jelenleg nem elérhető.
CARP EXPERT LONG CAST RUNNER BOJLIS SZETT + PIKKELYES ÓRIÁS PONTY
CARP EXPERT LONG CAST RUNNER BOJLIS SZETT + PIKKELYES ÓRIÁS PONTY
Carp Expert Long Cast Runner bojlis szett + Pikkelyes óriás ponty párna

Egyetlen horgász időszak sem maradhat el igazán kedvező megoldást nyújtó összeállítások nélkül, amelyek sokszínűségében, szinte mindenki meg tudja találni a számítását, akár saját részre vagy természetesen szeretteiket meglepve és örömet okozva kedvenc hobbijuk kelléktárának bővítésével.

A nagyhalas, bojlis fenekező horgászatot kedvelőkre is gondolva készült el a Carp Expert Long Cast Runner bojlis szett.

A modern megjelenésű, kecses CXP Long Cast bot minden elemében a távdobás által támasztott magas követelmények leküzdését szolgálja. Az IM10-es, rugalmas karbon bottest dinamikusan, szinte parittyaként röpíti a végszereléket a kitűzött cél irányába. A mérnöki pontossággal elhelyezett, nagyméretű, kopásálló, könnyített SIC gyűrűsoron szinte ellenállás nélkül folyik keresztül a zsinór. A maximális dobótávolság eléréséhez használjunk nagy és lehetőleg kúpos dobú orsót.

A távdobáshoz tökéletes kohéziót garantálva, került a bothoz párban egy kellő méretekkel rendelkező Pro Long Cast Runner 8000-es távdobó, nyeletőfékes orsó.

Az orsóház anyaga extra keménységű grafit, mindezt egy gyönyörű fekete külső dizájnban összehangolva, a külsejére nem lehet panasz, rendkívül impozáns darab. Az alap dob anyaga alumínium, a pluszban hozzá járó dob pedig grafit. A fém dobon természetesen a klipsz is tartós fém, melynek használata garantálja a pontos, egy helyre történő horgászatot. Zsinórkapacitása kiemelkedő, 0,30-as damilból akár 460 méter is a dobra csévélhető, behúzós pecáknál ez jól fog jönni. Ergonómikus, erős fém hajtókarjával pillanatok alatt, könnyen kitekerhetőek, még a nehezebb végszerelékek is. 7+1 csapágy biztosítja a rendkíül sima futást, melyek nagy része a masszív grafit házban kapott helyet, a meghajtással együtt. Elsőfékes modell, mely párosul egy hátsó nyeletőfékkel, melynek használata növelni tudja a horgászat komfortját. Áttétele: 4,1:1, ami nagy dob átmérővel párosulva jelentős mennyiségű zsinórt húz be egy tekerésre (90 cm). Külön kiemelendő tulajdonságai között szerepel a lassú dobemelés. Ennek köszönhetően a zsinór menetei gyönyörűen egymás mellé kerülnek, ezáltal dobás során azok nem keresztezik egymást, így szinte ellenállás nélkül peregnek le a dobról. Biztosított a hosszú és pontos dobások kivitelezhetősége. Plusz a szetthez jár egy Pikkelyes óriás ponty párna is, mely kortól függetlenül kellemes meglepetést tud okozni bárki számára.

Ajándéknak vagy kedvező bojlis bot és orsót keresőknek, de akár kezdő pecásoknak is ajánlott összeállítás, ha egy igazán kompromisszumokat nem tűrő felszerelésre van szükségük.

A szett tartalma: - CXP Long Cast 3,5lbs 3,6m 3 részes bot - CXP Pro Long Cast 8000 nyeletőfékes orsó

+ 110 cm-es Pikkelyes óriás ponty párna
BANAX HELICON 5600NF NYELETŐFÉKES ORSÓ 2DB-OS DUOPACK
57 980 Ft
46 990 Ft
KOÓS HARCSÁS DVD TRIOPACK
7 380 Ft
1 590 Ft
LUKÁCSI & KOVÁCS PERGETŐ DVD TRIOPACK
4 170 Ft
890 Ft
MFF AIR TORNADO SZÚNYOGIRTÓ LÁMPA SZETT TÖLTŐVEL ÉS POWERBANKKAL
10 990 Ft
IBITE MS LIGHT SPICC JELZŐLED DUOPACK
9 980 Ft
6 990 Ft
IBITE UB LIGHT PIROS DUOPACK
5 580 Ft
3 900 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó