A termék jelenleg nem elérhető.
CARP EXPERT PARITTYA SZETT
CARP EXPERT PARITTYA SZETT

CXP Parittya szett

Az etetés mindig központi tevékenysége és meghatározója egy horgásznapnak, jelen szettünk ebben nyújt egy optimális megoldást, hogy a horgászok javára dőlhessen a siker mércéje.

A szett első eleme egy praktikus parittya. A kiváló minőségből készült, hasznos kiegészítő a kézzel gyúrt, illetve etetőanyag gombóc préssel készített gombócok távoli bejuttatására szolgál.

Tartozék 1 csomag főtt epres kukorica is.

A főtt magvak használata alapvető fontosságú a keszegek, kárászok, pontyok és amurok horgászatában! A kukorica egyaránt biztosít fehérjedús és szénhidrátokban gazdag táplálékot. A főtt kukorica előnye a száraz, vagy áztatott társaikhoz képest, hogy a halak sokkal szívesebben fogyasztják, illetve sokkal könnyebben és hamarabb meg is emésztik. Így nem kell attól tartanunk, hogy az etetésünkre tévedő halak majd csak 1-2 nappal később szeretnének újra táplálékhoz jutni. Különösen fontos ez olyan tavakon, egyéb természetes vizeken, ahol alacsony a hal sűrűség.

Végül pedig 1 csomag szemes ragasztó, 
amely segíti a távoli etetések pontos megdobását. Ezzel összeragaszthatunk nagy mennyiségű szemes terményt, pelletet, így a nagyobb pontycsapatok is hosszú ideig a horogkörül fognak keresgélni.

BANAX HELICON 5600NF NYELETŐFÉKES ORSÓ 2DB-OS DUOPACK
57 980 Ft
46 990 Ft
KOÓS HARCSÁS DVD TRIOPACK
7 380 Ft
1 590 Ft
LUKÁCSI & KOVÁCS PERGETŐ DVD TRIOPACK
4 170 Ft
890 Ft
MFF AIR TORNADO SZÚNYOGIRTÓ LÁMPA SZETT TÖLTŐVEL ÉS POWERBANKKAL
10 990 Ft
IBITE MS LIGHT SPICC JELZŐLED DUOPACK
9 980 Ft
6 990 Ft
IBITE UB LIGHT PIROS DUOPACK
5 580 Ft
3 900 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó