A termék jelenleg nem elérhető.
CARP EXPERT UNI TELE 300 SZETT + PONTY PÁRNA
CARP EXPERT UNI TELE 300 SZETT + PONTY PÁRNA

Carp Expert Uni Tele 300 szett + Ponty párna

Egyetlen horgász időszak sem maradhat el igazán kedvező megoldást nyújtó összeállítások nélkül, amelyek sokszínűségében, szinte mindenki meg tudja találni a számítását, akár saját részre vagy természetesen szeretteiket meglepve, és örömet okozva kedvenc hobbijuk kelléktárának bővítésével.

Azon horgászoknak, akik szeretik élvezni a teleszkópos botok adta kompakt megoldásokat, kiváló lehetőséget kínál a CXP Uni Tele 300-as szettje.

A CXP Uni Tele 300-as IM 6-os, kiváló Carbon anyaga a dobás során tökéletes pontossággal repíti a kiszemelt helyre végszerelékünket. A kapás után pedig, megfelelő rugalmassággal idomul a horgon lévő hal húzása által okozott terheléshez. Így szinte biztosak lehetünk abban, hogy a bot rugalmatlansága miatti halvesztéseket kikerüljük.
Az átlagos teleszkópos botokhoz képest jóval több tagból álló kivitele kivételes gerincet, ugyanakkor lágy spiccet kölcsönöz a botnak.
A nyéltag kivételével minden tagra került gyűrű, így a zsinór dobás és fárasztás során teljesen felveszi a bot ívét.

Orsótartója igazán igényes megjelenést kölcsönöz a botnak, mely az osztott parafa/duplon nyéllel kombinálva esztétikailag is gyönyörködteti használóját. Hagyományos fenekező, illetve rablóhalas horgászat, akár egy teleszkópos horgászboton, ezek is a fő ismérvei a szett tartalmát képző CXP Neo Runner 6000 nyeletőfékes orsónak.

Egyszerű, megbízható szerkezet, így nyugodtan használható hagyományos kétrészes, vagy akár teleszkópos horgászbotokon. Megfelelő zsinórkapacitása van ahhoz, hogy még vastagabb (0,30 mm-es) zsinórokkal is bevethető legyen. Nyeletőfékes funkciója a pontyok húzós kapása mellett, rablóhalas pecákon is jó szolgálatot tehet, például egy süllőzés folyamán. Plusz a szetthez jár egy ponty párna is, mely kortól függetlenül kellemes meglepetést tud okozni bárki számára.

Ajándéknak vagy kompakt teleszkópos botot és orsót keresőknek, de akár kezdő pecásoknak is ajánlott összeállítás, ha egy igazán kedvező páros megvétele a cél.

A szett tartalma:

- Carp Expert Uni Tele 30-80g 3,0m bot

- Carp Expert Neo Runner 6000 nyeletőfékes orsó

+ 60 cm-es Ponty párna

BANAX HELICON 5600NF NYELETŐFÉKES ORSÓ 2DB-OS DUOPACK
57 980 Ft
46 990 Ft
KOÓS HARCSÁS DVD TRIOPACK
7 380 Ft
1 590 Ft
LUKÁCSI & KOVÁCS PERGETŐ DVD TRIOPACK
4 170 Ft
890 Ft
RIDGEMONKEY MODULAR BUCKET + TOILET SEAT WC SZETT
28 080 Ft
MFF AIR TORNADO SZÚNYOGIRTÓ LÁMPA SZETT TÖLTŐVEL ÉS POWERBANKKAL
10 990 Ft
IBITE MS LIGHT SPICC JELZŐLED DUOPACK
9 980 Ft
6 990 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó