A termék jelenleg nem elérhető.
CH CLASSIC 3,9M MEDIUM FEEDER SZETT + PIKKELYES PONTY PÁRNA
CH CLASSIC 3,9M MEDIUM FEEDER SZETT + PIKKELYES PONTY PÁRNA
CH Classic 3,9m Medium Feeder szett + Pikkelyes ponty párna

Egyetlen horgász időszak sem maradhat el igazán kedvező megoldást nyújtó összeállítások nélkül, amelyek sokszínűségében, szinte mindenki meg tudja találni a számítását, akár saját részre vagy természetesen szeretteiket meglepve és örömet okozva kedvenc hobbijuk kelléktárának bővítésével.

A médium feederes horgászatot kedvelőkre is gondolva készült el az CH Classic Feeder szett.

A Classic Feeder bot alapja egy Carbon-Composite bottest, melyre többségében kéttalpas SIC gyűrűk kerültek. Ez alól kivétel egyedül a spicctag legkisebb gyűrűi. A bot maga a lágyabb, B-C akciós botok közé tartozik, így a fárasztás egy álom vele. Mivel sokszor még a nagyobb testű halakat a fék megszólalása nélkül is ki tudjuk fárasztani. A bot megadott dobósúlya 50-100g, azonban a maximális dobósúly, amit használhatunk a bot károsodás nélkül 50-70 gramm környékén van. Ez nagyjából egy közepes méretű, megtöltött method kosarat jelent. Ajánlott zsinórvastagság 0,20 mm körül alakul, sokkal vastagabbat nincs értelme feltenni, mert annyira rugalmas a bot, hogy még ezt az átmérőjű zsinórt is szinte lehetetlen elszakítani. Nyéltagja kellően hosszú, duplonnal borított a kényelmes dobások miatt. Orsótartója alul szorítós klasszikus csavaros.

Az ideális orsóválasztást lefedve került mellé párba, a Power Feeder 5000-es verziója, ami egy kúpos, kellően nagy méretű dobbal van ellátva, ami minden paraméterével a távdobást segíti elő. Magasított szerkezetéről, a sima dobbal rendelkező orsókkal ellentétben, sokkal szabadabban fut le a zsinór a dobások alatt, elérve a kinézett, akár 100 méteres távlatokat. A dobon kívül masszív grafit házban kapott helyet az orsó megbízható szerkezete, egy kellemes fekete külső dizájnnal karöltve. A halakra váltott kapások sikeres szákba terelését pedig, az igazán finoman beállítható, óriáslamellás precíz elsőfékkel tudja támogatni, teljesen letapadás mentes verzió.

Plusz a szetthez jár egy Pikkelyes ponty párna is, mely kortól függetlenül kellemes meglepetést tud okozni bárki számára.

Ajándéknak vagy kedvező feeder bot és orsót keresőknek, de akár kezdő pecásoknak is ajánlott összeállítás, ha egy igazán kompromisszumokat nem tűrő felszerelésre van szükségük.

A szett tartalma: - CarpHunter Classic Feeder 50-100g 3,9m bot - EnergoTeam Power Feeder 5000 orsó

+ 60 cm-es Pikkelyes ponty párna
BANAX HELICON 5600NF NYELETŐFÉKES ORSÓ 2DB-OS DUOPACK
57 980 Ft
46 990 Ft
KOÓS HARCSÁS DVD TRIOPACK
7 380 Ft
1 590 Ft
LUKÁCSI & KOVÁCS PERGETŐ DVD TRIOPACK
4 170 Ft
890 Ft
MFF AIR TORNADO SZÚNYOGIRTÓ LÁMPA SZETT TÖLTŐVEL ÉS POWERBANKKAL
10 990 Ft
IBITE MS LIGHT SPICC JELZŐLED DUOPACK
9 980 Ft
6 990 Ft
IBITE UB LIGHT PIROS DUOPACK
5 580 Ft
3 900 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó