A termék jelenleg nem elérhető.
CXP KARFÁS SZÉK + PIKKELYES PONTY PÁRNA
CXP KARFÁS SZÉK + PIKKELYES PONTY PÁRNA
Carp Expert karfás szék szett + Pikkelyes ponty párna

Egyetlen horgász időszak sem maradhat el igazán kedvező megoldást nyújtó összeállítások nélkül, amelyek sokszínűségében, szinte mindenki meg tudja találni a számítását, akár saját részre vagy természetesen szeretteiket meglepve és örömet okozva kedvenc hobbijuk kelléktárának bővítésével.

A Carp Expert karfás székes összeállítás minden horgászatot kedvelő ember számára kitűnő alternatívát kínál, mely szerkezetének köszönhetően, garantálja a 120 kg-os teherbírást. - Tömege mindössze 6 kg, mely ezáltal könnyedén hordozható kézben, akár nagy távolságokra is. Könnyűségét egyszerű felépítése, a vas-, és alumínium szerkezet, alkatrészek adják.
- Legfőbb különlegessége a háttámla állíthatóságának mikéntje. Nem csavaros és nem is fix háttámlás, a dőlésszöget a karfával tudjuk állítani. Emeljük fel a karfát, billentsük a háttámlát a megfelelő szögbe és pattintsuk vissza a helyére. Így nagyon széles tartományban tudjuk állítani a dőlésszöget, könnyen, gyorsan, a székből való felkelés nélkül.
- Nagyméretű ülőfelülettel rendelkezik (50x50 cm), így az igazi horgász méretekkel rendelkező sporik is kényelmesen ülhetnek benne, akár hosszú órákon keresztül is.
- Háttámlája megfelelően magas (65x50 cm), így gerincünk is megfelelő helyzetben, egyenesen marad a horgászat során
- A szék magassága 40 cm, de az igazi trükk az állíthatóságban rejlik! Egészen 55 cm-ig tudjuk megmagasítani, a könnyen és gyorsan külön-külön állítható lábakkal pillanatok alatt kiegyenlíthetjük a talaj lejtőit, hepehupáit. 8 cm-es billenő talpa megfelelő tartást és lapot ad a szerkezetnek.
- Szállítási paraméterei kivételesen jók! Összecsukott magassága 15 cm, így laposan elfér a pecacuccok alján. Szállítási mérete: 90x60x15 cm.

Egyszerű, kompakt kialakítás, könnyed szállíthatóság jellemzi. Plusz a szetthez jár egy Pikkelyes ponty párna is, mely kortól függetlenül kellemes meglepetést tud okozni bárki számára.

Ajándéknak vagy kompakt, komfortos összecsukható fotelt keresőknek, de akár kezdő pecásoknak is ajánlott összeállítás.

A szett tartalma: - Carp Expert karfás szék

+ 60 cm-es Pikkelyes ponty párna
BANAX HELICON 5600NF NYELETŐFÉKES ORSÓ 2DB-OS DUOPACK
57 980 Ft
46 990 Ft
KOÓS HARCSÁS DVD TRIOPACK
7 380 Ft
1 590 Ft
LUKÁCSI & KOVÁCS PERGETŐ DVD TRIOPACK
4 170 Ft
890 Ft
RIDGEMONKEY MODULAR BUCKET + TOILET SEAT WC SZETT
28 080 Ft
MFF AIR TORNADO SZÚNYOGIRTÓ LÁMPA SZETT TÖLTŐVEL ÉS POWERBANKKAL
10 990 Ft
IBITE MS LIGHT SPICC JELZŐLED DUOPACK
9 980 Ft
6 990 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó