A termék jelenleg nem elérhető.
CXP UNI INDICATOR SZETT 3,6M
CXP UNI INDICATOR SZETT 3,6M

CXP Uni Indicator szett 3,6m

Már elérhető áron tudunk minőségi bojlis horgászbothoz jutni, például a Carp Expert Uni Bojli megvásárlásával. Egy 3 részes horgászbotról beszélünk, mely ennek ellenére távdobásra lett kifejlesztve. A nyéltagon nem is kapott helyet gyűrű. Ez azért lényeges, mert az orsóról lepergő zsinórnak van ideje és helye kisebb átmérőre szűkülni, így kisebb súrlódással tud majd távozni abból. Bár annyira nem is kell kicsi átmérőre szűkülnie, mert a keverő gyűrű átmérője 45 mm. B akciója mind a dobás, mind pedig a fárasztás során nagy segítségünkre van.

A praktikum jegyében készült 3 részes kivitelben, így a legtöbb csomagtartóba befér és könnyű szállítani. Távdobó bojlis, duplon nyelet kapott, így a dobás során a fogása stabil. A két kezünk távolsága a dobás során 70 cm, így jó nagy erőkarral tudjuk a kiszemelt helyre küldeni végszerelékünket.

Sőt jelen szett keretei között, egy igazi innováció is a csomag része.

A Carp Expert Bite Indicator különlegessége, hogy beépített hangjelzős kapásjelzővel rendelkezik! Az erőforrás 1 db A23-as elem. (nem tartozéka az orsónak) Nincs szükségünk tovább külön elektromos kapásjelzőre! Az orsó maga egy klasszikus kivitelű nyeletőfékes orsó, mely jól össze van rakva, annyira masszív, hogy csak a modern kinézetéről tudjuk megállapítani, hogy a fogyasztói társadalom egy terméke. Masszív grafit házban kapott helyet a meghajtás. Az orsóra fém hajtókar és fém dob került. A pótdob anyaga grafit. A fém dobon masszív fém kör klipsz található, a pótdobon a hagyományos műanyag háromszög. A dob átmérője 60 mm, magassága 25 mm. A dob alatti műanyag szoknya az egyik leghasznosabb találmány, amit orsóra csak tenni lehet. Mégpedig azért, mert megakadályozza a zsinór beugrását a dob alá. Ez távoli dobásoknál hatalmas előny, nagyon sok bosszúságtól tud megkímélni ez a hasznos kiegészítő. A nyeletőfék a szokásos módon, az orsó hátulján lévő karral és tekerővel állítható. 6+1 csapágy sima futást biztosít, áttétele: 4,7:1

Kezdő, haladó és szuper ár-érték arányú szettet kereső pecásoknak is ajánljuk az Uni-Indicator összeállításunkat, tökéletes választás egy izgalmas horgásznap eltöltéséhez.

A szett tartalma:
- CXP Uni Boilie 3,5lbs 3 részes bot
- Carp Expert Bite Indicator 6000 orsó

BANAX HELICON 5600NF NYELETŐFÉKES ORSÓ 2DB-OS DUOPACK
57 980 Ft
46 990 Ft
KOÓS HARCSÁS DVD TRIOPACK
7 380 Ft
1 590 Ft
LUKÁCSI & KOVÁCS PERGETŐ DVD TRIOPACK
4 170 Ft
890 Ft
RIDGEMONKEY MODULAR BUCKET + TOILET SEAT WC SZETT
28 080 Ft
MFF AIR TORNADO SZÚNYOGIRTÓ LÁMPA SZETT TÖLTŐVEL ÉS POWERBANKKAL
10 990 Ft
IBITE MS LIGHT SPICC JELZŐLED DUOPACK
9 980 Ft
6 990 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó