A termék jelenleg nem elérhető.
E-SENTIAL KAPÁSJELZŐ SZETT + PIKKELYES PONTY PÁRNA
E-SENTIAL KAPÁSJELZŐ SZETT + PIKKELYES PONTY PÁRNA
E-Sential kapásjelző szett + Pikkelyes ponty párna

Egyetlen horgász időszak sem maradhat el igazán kedvező megoldást nyújtó összeállítások nélkül, amelyek sokszínűségében, szinte mindenki meg tudja találni a számítását, akár saját részre vagy természetesen szeretteiket meglepve és örömet okozva kedvenc hobbijuk kelléktárának bővítésével.

Az EnergoTeam E-Sential 2+1 elektromos kapásjelzős öszeállítás, a bojlis és általános fenekező horgászat kedvelőinek egy kitűnő variáns, mivel a húzós és ejtős kapások érzékelése, kiemelten fontos a módszerek használata közben.

Az E-Sential 2+1-es rádiós kapásjelző szett, 2 darab elektromos kapásjelzőt és egy, a jelzőkkel kompatibilis, vezeték nélküli adó-vevő készüléket tartalmaz, egy praktikus szállításra és tárolásra alkalmas műanyag kofferban. A jelzők természetesen önállóan is használhatóak, de a 150-200 méteres hatótávú központi vevőegység nagyban megnöveli a komfortos használhatóságát.

A vevőegység, a tetején lévő gomb jobbra tolásával hozható működésbe, majd a V gombbal szabályozható a hangerő, a T gombbal pedig a hangszín. Az egység felső részén, 4 különböző színű led található, amelyek megfelelnek a jelzőkön található ledekkel. Ez a funkció tökéletes támpontot ad, ha péládul sátorból vagy nem közvetlen a bot mellől várjuk a kapások megérkezését.

A jelzők bekapcsolása az aljukon található gomb oldalirányú eltolásával eszközölhető, A bal irányú bekapcsolás után, a készüléken kigyullad a fő led és megszólal az alap jelzőhang. A fő led 15 másodperc múlva elalszik, biztosítva a takarékos elemfelhasználást. Kapáskor kigyullad a fő led és az alatta található kapás led, továbbá a középső részen elhelyezkedő kék led, tökéletes érzékelhetőséget garantálva.

A bekapcsológomb jobbra való eltolása után, minden eddig ismertetett funkció továbbra is működik, plusz bekapcsol az éjszakai ledvilágítás is. Ez egy kék led a készülék jobb oldalán, amely a sötétben is segít a megtalálásában. A jelzőkön 3 darab tekerőgomb található,

A V gombbal (volume) a hangerőt lehet szabályozni. A T (tone) gombbal a hangszínt állítható be, hogy a kapásjelzők más és más hangon szólaljanak meg. Az S gombbal pedig a készülék érzékenységét (sensitivity) lehet tetszés szerint hangolni. Ha fúj a szél és mozog a lesúlyozott swinger, rendkívül idegesítő, hogy az elektromos kapásjelző állandóan pittyeg.

A készülékeken az 1-2 centis húzástól, a keményebb, 10 centis mozdításig hangolható a készülék érzékenysége.

Plusz a szetthez jár egy pikkelyes ponty párna is, mely kortól függetlenül kellemes meglepetést tud okozni bárki számára.

Ajándéknak vagy kompakt, jó ár-érték arányú vevőegységgel kombinált kapásjelző szettet keresőknek, de akár kezdő pecásoknak is ajánlott összeállítás.

A szett tartalma:

- EnergoTeam E-Sential 2+1 rádiós kapásjelző szett

+ 60 cm-es Pikkelyes ponty párna
BANAX HELICON 5600NF NYELETŐFÉKES ORSÓ 2DB-OS DUOPACK
57 980 Ft
46 990 Ft
KOÓS HARCSÁS DVD TRIOPACK
7 380 Ft
1 590 Ft
LUKÁCSI & KOVÁCS PERGETŐ DVD TRIOPACK
4 170 Ft
890 Ft
RIDGEMONKEY MODULAR BUCKET + TOILET SEAT WC SZETT
28 080 Ft
MFF AIR TORNADO SZÚNYOGIRTÓ LÁMPA SZETT TÖLTŐVEL ÉS POWERBANKKAL
10 990 Ft
IBITE MS LIGHT SPICC JELZŐLED DUOPACK
9 980 Ft
6 990 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó