A termék jelenleg nem elérhető.
ET FINESSA CARP FEEDER SZETT 3,90M
ET FINESSA CARP FEEDER SZETT 3,90M
ET Finessa Carp Feeder szett 3,9m

A távoli finomszerelékes horgászat szerelmeseinek kedvezve készült el a Finessa Feeder szett, mely az érzékeny finom fenekezéshez kínál egy kiváló variánst. 

A szett gerincét alkotó Finessa Carp Feeder egy nagyon érzékeny, könnyű és kecses horgászbot, mely a finom pecáknak kiváló társa lesz, de a nevéből adódóan, a pontyok horgászatához is kiváló, a kellő gerince mellett, gyönyörű parabolikus akcióval rendelkezik, így élvezet lesz a kisebb példányok fárasztása is használatával.

3 db spicc jár a bothoz, 0,5-0,75-1 unciás erősségben. Ezekkel a legfinomabb kapások is észrevehetőek, de például szélben is megfelelően erős az 1 unciás, a kapások érzékeléséhez.

Anyaga IM 10-es carbon, mely megfelelő rugalmassággal és erőtartalékokkal rendelkezik a nagyobb testű halak fárasztása során is. A bottestre egyaránt kerültek kettő-, és egytalpas gyűrűk, hogy a spicc felőli részen megőrizzék a horgászbot légiességét, de a nyél felé haladva kellő erőt is adjanak neki.

A Finessa-val tökéletes kohéziót alkot a Carp Expert Pro Power Feeder 5000-es méretű orsója, mely a remek külső dizájn mellett, remek belső tulajdonságokkal rendelkezik.

Masszív grafit házban kapott helyet az orsó megbízható szerkezete, egy kellemes fekete külső dizájnnal karöltve. A halakra váltott kapások sikeres szákba terelését pedig, az igazán finoman beállítható, óriáslamellás precíz elsőfékkel tudja támogatni, teljesen letapadás mentes verzió.

Kezdő, haladó és szuper ár-érték arányú szettet kereső pecásoknak is ajánljuk a Finessa Feeder összeállításunkat, tökéletes választás egy izgalmas rezgőspicces horgásznap eltöltéséhez.

A szett tartalma:
- EnergoTeam Finessa Carp Feeder 3,9m 3+3 20-60g bot
- Carp Expert Pro Power Feeder 5000 orsó
BANAX HELICON 5600NF NYELETŐFÉKES ORSÓ 2DB-OS DUOPACK
57 980 Ft
46 990 Ft
KOÓS HARCSÁS DVD TRIOPACK
7 380 Ft
1 590 Ft
LUKÁCSI & KOVÁCS PERGETŐ DVD TRIOPACK
4 170 Ft
890 Ft
MFF AIR TORNADO SZÚNYOGIRTÓ LÁMPA SZETT TÖLTŐVEL ÉS POWERBANKKAL
10 990 Ft
IBITE MS LIGHT SPICC JELZŐLED DUOPACK
9 980 Ft
6 990 Ft
IBITE UB LIGHT PIROS DUOPACK
5 580 Ft
3 900 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó