A termék jelenleg nem elérhető.
ET POWER CAT KONA SZETT 3,30M
ET POWER CAT KONA SZETT 3,30M
ET Power Cat Kona szett - 3,3m

A harcsák megfogása és a rájuk való horgászat mindig élvezetés és izgalmas időtöltés. A hazai vizek legnagyobb ragadozója 100 kg feletti méreteket is elérhet, ami e módszer izgalmait fokozza, sose lehet tudni mi akad a horogra. De nem mindegy, hogy mivel vesszük üldözőbe e ragadozókat. Erre egy megfelelő profi összeállítás a Power- Kona harcsázó szett, mely a haladóbb horgászoknak is jó opció.

A szett gerincét egy EnergoTeam Power Cat, igazán megbízható harcsázó bot képzi. Kevlar szállal erősített, nagy finomságú IM8-as karbon anyag és a bottesten elhelyezett erősített, masszív SIC gyűrűsor brutális harcot és fárasztásokat tesz lehetővé, így olyan horgászoknak ajánljuk, akik a legnagyobb harcsákra pályáznak. A kellően erős spicc, tökéletes akadást garantál még 100 méter feletti bevágás esetén is.

A felső duplon markolatnak köszönhetően a fárasztás során sokkal nagyobb erőt tudunk kifejteni, anélkül, hogy botunk károsodást szenvedhetne. Az orsótartó stabilan tartja még a legnagyobb méretű orsókat is, mely szettünkben jelenleg egy Kona Astra 8000-es modell.

Az Astra egy igazán robosztus méretekkel rendelkező nagyhalas orsó, mely a harcsázások során, helyt tud állni, igazán strapabíró kivitele miatt. A masszív, tekintélyt kívánó fekete színű, grafit testben, 4+1 csapágy garantálja a zökkenőmentes futásteljesítményt, ami 5.0:1 áttétellel párosul. A fékje optimálisan adagolja a zsinórt és elég erővel rendelkezik a nagyobb bajszosok fárasztása közben is.

Felkapókarja erősített, ahogyan a esztergált fém karja is, amely végén egy igazán robosztus, nagy méretű fogantyú található. Ezzel nem okozhaz problémát a nagyobb súlyok vontatása sem, sőt a kapitális halak fárasztása sem, kiváló fogást garantál.

Tapasztalattól függetlenül ajánljuk csomagunkat azon horgászoknak, akik kompromisszumokat nem tűrve, a legnagyobb harcsák megakasztására és sikeres fárasztására készülnek. 

Ez a 3,3 méteres változat, akár bojázáshoz vagy fenekezéshez is kiváló alternatíva.

A szett teljes tartalma: 

- EnergoTeam Power Cat 500-1000g 3,3m harcsázó bot 
- Kona Astra 8000 orsó
BANAX HELICON 5600NF NYELETŐFÉKES ORSÓ 2DB-OS DUOPACK
57 980 Ft
46 990 Ft
KOÓS HARCSÁS DVD TRIOPACK
7 380 Ft
1 590 Ft
LUKÁCSI & KOVÁCS PERGETŐ DVD TRIOPACK
4 170 Ft
890 Ft
MFF AIR TORNADO SZÚNYOGIRTÓ LÁMPA SZETT TÖLTŐVEL ÉS POWERBANKKAL
10 990 Ft
IBITE MS LIGHT SPICC JELZŐLED DUOPACK
9 980 Ft
6 990 Ft
IBITE UB LIGHT PIROS DUOPACK
5 580 Ft
3 900 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó