A termék jelenleg nem elérhető.
KAMASAKI CAT 210 SZETT + HARCSA BABY PÁRNA
KAMASAKI CAT 210 SZETT + HARCSA BABY PÁRNA
Kamasaki Cat 210 szett + Harcsa baby párna

Egyetlen horgász időszak sem maradhat el igazán kedvező megoldást nyújtó összeállítások nélkül, amelyek sokszínűségében, szinte mindenki meg tudja találni a számítását, akár saját részre vagy természetesen szeretteiket meglepve és örömet okozva kedvenc hobbijuk kelléktárának bővítésével.

Azon horgászoknak, akik szeretnék átélni a harcsázás adta élményeket, kiváló lehetőséget kínál a Kamasaki Cat 210-es szettje.

A szett alapját képző Kamasaki Cat, egy kiváló ár-érték aránnyal rendelkező nagyhalas, elsősorban harcsázó bot. A rövidebb változatai tökéletesek csónakból történő harcsázáshoz, a 3 méteres változattal pedig, partról is sikeresen lehet velük horgászni, a bot erejénél fogva, akár felszíni harcsázó szereléssel is. Az ellenálló kompozit bottestre nagy teherbírású, ugyanakkor lágy, a kapást kitűnően jelző üvegspicc került. Ez utóbbi tulajdonsága, a CAT botot tökéletesen alkalmassá teszi a kuttyogató horgászathoz is. Hazai körülmények között tökéletesen megbirkózik a harcsák erejével. A csavaros orsótartó stabilan tartja, még a nagyobb méretű harcsázó orsókat is.

Jelen kompozícióban, egy Golden Warrior 7000-es méretű masszív orsó került ezen tartóra, ami megbirkózik a harcsák erősebb kirohanásaival is.

A megkapó küllemű, masszív grafit orsótestben 10 csapágy garantálja a sima, megfelelő futásteljesítményt. Nyomógombosan behajtható karja végén, fogantyúja kellemes használatot biztosít, legyen szó nagyobb súlyú műcsalikról, szerelékekről egyaránt. Az orsó alumínium dobjára kellő mennyiségű fonott zsinór csévélhető, ami jó szolgálatot fog tenni akár pergetések vagy antennás harcsázások alkalmával. Elsőfékes, megfelelően precíz fékrendszerrel szerelt modell.

Plusz a szetthez jár egy harcsa baby párna is, mely kortól függetlenül kellemes meglepetést tud okozni bárki számára.

Ajándéknak vagy kompakt harcsázó botot és orsót keresőknek, de akár kezdő pecásoknak is ajánlott összeállítás, ha egy igazán kedvező páros megvétele a cél.

A szett tartalma:

- Kamasaki Cat 100-300g 2,1m bot

- Arno Golden Warrior 7000 orsó

+ 50 cm-es harcsa baby párna
BANAX HELICON 5600NF NYELETŐFÉKES ORSÓ 2DB-OS DUOPACK
57 980 Ft
46 990 Ft
KOÓS HARCSÁS DVD TRIOPACK
7 380 Ft
1 590 Ft
LUKÁCSI & KOVÁCS PERGETŐ DVD TRIOPACK
4 170 Ft
890 Ft
RIDGEMONKEY MODULAR BUCKET + TOILET SEAT WC SZETT
28 080 Ft
MFF AIR TORNADO SZÚNYOGIRTÓ LÁMPA SZETT TÖLTŐVEL ÉS POWERBANKKAL
10 990 Ft
IBITE MS LIGHT SPICC JELZŐLED DUOPACK
9 980 Ft
6 990 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó