A termék jelenleg nem elérhető.
KAMASAKI MEDIUM METHOD RUNNER 270 SZETT + PIKKELYES PONTY BABY PÁRNA
KAMASAKI MEDIUM METHOD RUNNER 270 SZETT + PIKKELYES PONTY BABY PÁRNA
Light Method Runner 270 szett + Pikkelyes ponty baby párna

Egyetlen horgász időszak sem maradhat el igazán kedvező megoldást nyújtó összeállítások nélkül, amelyek sokszínűségében, szinte mindenki meg tudja találni a számítását, akár saját részre vagy természetesen szeretteiket meglepve és örömet okozva kedvenc hobbijuk kelléktárának bővítésével.

A finom rezgőspicces és method feederes horgászatot kedvelőkre is gondolva készült el a Medium Method Runner szett.

Az Alfa Picker egy könnyű, mégis erős bot, fárasztás közben jól lehet vele vezetni a halat, kidolgozza azok minden kirohanását. B-akciójának köszönhetően jól és pontosan lehet vele dobni. Az 5-30g-os dobósúlynak köszönhetően egészen vékony 0,10-es, 0,12-es előkéket is használhatunk a zsinór szakadásának veszélye nélkül. Háromféle erősségű üvegszál spiccel kerül forgalomba. A kombinált parafa-duplon nyél tökéletes fogást biztosít a fárasztás és a dobás során egyaránt.

A mai modern, speciális feedertechnika magas igényeinek figyelembe vételével gyártott, nyeletőfékkel ellátott CXP Method Feeder Runner orsó tökéletes párost alkot a szett részeként a bottal..Hidegen sajtolt nagyméretű alumínium dob, nagy szilárdságú grafit ház és tökéletesen működő nyeletőfék-rendszer jellemzi az orsót. Az 5,2:1 arányú áttételezés dupla hajtókarral párosítva valóban gyors, lendületes horgászatot biztosít. A Method Feeder Runner hosszú, megbízható működése borítékolható, orsónk sima futását a nagy terhelésnek kitett pontok precíz csapágyazása segíti.

Plusz a szetthez jár egy Pikkelyes ponty baby párna is, mely kortól függetlenül kellemes meglepetést tud okozni bárki számára.

Ajándéknak vagy kedvező picker bot és orsót keresőknek, de akár kezdő pecásoknak is ajánlott összeállítás, ha egy igazán kompromisszumokat nem tűrő felszerelésre van szükségük.

A szett tartalma: - Alfa Picker 2,7m 2+3 5-30g bot - CXP Method Feeder Runner 40 nyeletőfékes orsó

+ 33 cm-es Pikkelyes ponty baby párna
BANAX HELICON 5600NF NYELETŐFÉKES ORSÓ 2DB-OS DUOPACK
57 980 Ft
46 990 Ft
KOÓS HARCSÁS DVD TRIOPACK
7 380 Ft
1 590 Ft
LUKÁCSI & KOVÁCS PERGETŐ DVD TRIOPACK
4 170 Ft
890 Ft
RIDGEMONKEY MODULAR BUCKET + TOILET SEAT WC SZETT
28 080 Ft
MFF AIR TORNADO SZÚNYOGIRTÓ LÁMPA SZETT TÖLTŐVEL ÉS POWERBANKKAL
10 990 Ft
IBITE MS LIGHT SPICC JELZŐLED DUOPACK
9 980 Ft
6 990 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó