A termék jelenleg nem elérhető.
CARP HUNTER TELE 240 SZETT MERITŐHÁLÓVAL
CARP HUNTER TELE 240 SZETT MERITŐHÁLÓVAL
Carp Hunter Tele 240 szett merítőhálóval

Egyetlen horgász időszak sem maradhat el igazán kedvező megoldást nyújtó összeállítások nélkül, amelyek sokszínűségében, szinte mindenki meg tudja találni a számítását, akár saját részre vagy természetesen szeretteiket meglepve és örömet okozva kedvenc hobbijuk kelléktárának bővítésével.

Azon horgászoknak, akik szeretik élvezni a teleszkópos botok adta kompakt megoldásokat, kiváló lehetőséget kínál a Carp Hunter Tele 240-es szettje.

A teleszkópos orsós horgászbotok reneszánszukat élik manapság a horgászok körében. Sokan vannak, akiknek a szállítás okoz problémát, mások csak egyszerűen macerásnak tartják, ha szét kell szedni a felszerelést, a tagok egymás mellé helyezésével meg is sérülhet a zsinór. A Carp Hunter Tele ennek szellemében készült. Anyaga kompozit, mely ötvözi az anyagok tulajdonságait, biztosítva és megtartva egy kedvező árat. A bottest könnyű és rugalmas, de kellően merev a dobáshoz, majd a bevágásokhoz. Illetve, ami a kompozit botok talán legnagyobb előnye, hogy kevésbé érzékenyek a sérülésekre. Amíg egy karbon anyagú horgászbotnak egy éles tárgy általi ütés a végzetét jelentheti, a kompozit botok bírják a gyűrődést és karcolásként jelentkeznek az ilyen jellegű sérülések az anyag felületén. A bottal tökéletes összhangban képezi a szett részét egy 4000-es méretű, masszív, grafit testű Black Cat orsó, amelynek a letisztult fekete színű grafit testében, 3 csapágy garantálja a sima, megfelelő futásteljesítményt, ami párosul egy megfelelő fékrendszerrel.

Plusz az összeállítás részeként, tartozék egy kerek fejű, univerzális teleszkópos merítőháló is, ami a horgászfelszerelések alapját, kötelező elemét szolgálja, legyen szó akár gyermekhorgászoknak válaszottt ajándékról, hogy megkedveljék ezt a szép sportot.

Ajándéknak vagy kompakt teleszkópos botot és orsót keresőknek, de akár kezdő pecásoknak is ajánlott összeállítás, ha egy igazán kedvező páros megvétele a cél.

A szett tartalma:

- Carp Hunter Tele 2,4m bot

- Arno Black Cat 4000 orsó

+ Kerek fejű merítőháló
BANAX HELICON 5600NF NYELETŐFÉKES ORSÓ 2DB-OS DUOPACK
57 980 Ft
46 990 Ft
KOÓS HARCSÁS DVD TRIOPACK
7 380 Ft
1 590 Ft
LUKÁCSI & KOVÁCS PERGETŐ DVD TRIOPACK
4 170 Ft
890 Ft
RIDGEMONKEY MODULAR BUCKET + TOILET SEAT WC SZETT
28 080 Ft
MFF AIR TORNADO SZÚNYOGIRTÓ LÁMPA SZETT TÖLTŐVEL ÉS POWERBANKKAL
10 990 Ft
IBITE MS LIGHT SPICC JELZŐLED DUOPACK
9 980 Ft
6 990 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó