A termék jelenleg nem elérhető.
EVA EDÉNY SZETT + PIKKELYES PONTY PÁRNA
EVA EDÉNY SZETT + PIKKELYES PONTY PÁRNA
EVA edény szett + Pikkelyes ponty párna

Egyetlen horgász időszak sem maradhat el igazán kedvező megoldást nyújtó összeállítások nélkül, amelyek sokszínűségében, szinte mindenki meg tudja találni a számítását, akár saját részre vagy természetesen szeretteiket meglepve és örömet okozva kedvenc hobbijuk kelléktárának bővítésével.

A Carp Expert EVA edény összeállítás, a rezgőspicces horgászat kedvelőinek egy kitűnő variáns, mivel az etetőanyagok szelekciója, kiemelten fontos a módszer használata közben.

A feeder horgászoknak legtöbb esetben praktikus és kis méretű kiegészítőkre van szükségük. Az etetőanyag és a csali tárolása is ilyet igényel.

A Carp Expert csali tároló szett egy hatalmas fő részből áll (40x25 cm - 10 cm magas). Becipzározható, átlátszó fedlappal rendelkezik, így eső vagy nagy szél esetén is megóvható a benne lévő csali, a túlnedvesedéstől vagy a kiszáradástól.

Ezen felül, nagyon praktikus még az átlátszó fedlapja, kellő transzparenciát biztosítva, átlátható a dobozok tartalma.

A fő részben kapott helyet négy kivehető, további kisebb tároló, amelyek magassága megegyezik, viszont alapterületük eltérő.

Tartozék egy darab hosszúkás doboz, mely kiválóan alkalmas etetőanyag tárolására. Kialakításnak köszönhetően főként a rácsos kosarak megtöltése során előnyös használata. Emellett egy közepes méretű tároló is tartozék, melybe mikropellet is kerülhet, method kosár töltéséhez ideális, majd 2 db egyforma kis tároló. Utóbbiakba kukoricát, vagy élőcsalit is lehet tenni.

Az edények természetesen vízállóak és egy olyan speciális anyagból készültek, melyek ellenállnak az összehajtások okozta repedezésnek, törésnek.

Plusz a szetthez jár egy pikkelyes ponty párna is, mely kortól függetlenül kellemes meglepetést tud okozni bárki számára.

Ajándéknak vagy kompakt, jó ár-érték arányú edény szettet keresőknek, de akár kezdő pecásoknak is ajánlott összeállítás.

A szett tartalma:

- Carp Expert összecsukható EVA edény szett

+ 60 cm-es Pikkelyes ponty párna
BANAX HELICON 5600NF NYELETŐFÉKES ORSÓ 2DB-OS DUOPACK
57 980 Ft
46 990 Ft
KOÓS HARCSÁS DVD TRIOPACK
7 380 Ft
1 590 Ft
LUKÁCSI & KOVÁCS PERGETŐ DVD TRIOPACK
4 170 Ft
890 Ft
RIDGEMONKEY MODULAR BUCKET + TOILET SEAT WC SZETT
28 080 Ft
MFF AIR TORNADO SZÚNYOGIRTÓ LÁMPA SZETT TÖLTŐVEL ÉS POWERBANKKAL
10 990 Ft
IBITE MS LIGHT SPICC JELZŐLED DUOPACK
9 980 Ft
6 990 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó