A termék jelenleg nem elérhető.
KAMASAKI THUNDER KAPÁSJELZŐ 3+1 SZETT PONTY PÁRNÁVAL
KAMASAKI THUNDER KAPÁSJELZŐ 3+1 SZETT PONTY PÁRNÁVAL

Thunder 3+1 kapásjelző szett Ponty párnával

Egyetlen horgász időszak sem maradhat el igazán kedvező megoldást nyújtó összeállítások nélkül, amelyek sokszínűségében, szinte mindenki meg tudja találni a számítását, akár saját részre vagy természetesen szeretteiket meglepve és örömet okozva kedvenc hobbijuk kelléktárának bővítésével.

A Thunder elektromos kapásjelzős összeállítás, a fenekező és bojlis horgászat kedvelőinek egy kitűnő variáns, mivel a kapások jelzése kiemelten fontos ezen horgászmódszer használata közben.

Az elektromos kapásjelzők egyre elterjedtebbek a horgászok körében. Ha nem szeretnénk folyamatosan a botspiccet vagy a kapásjelzőt figyelni, akkor nagy segítséget nyújtanak a horgászat alatt. Húzós és ejtős kapásra (swingerrel) egyaránt jelezni fognak. A jelző használata növeli a horgászat komfortját, nem kell végig koncentrálni a felszerelésre, a pihenés adott általuk és a halakról se kell lemondani. A Thunder szettek egy műanyag hordtáskában kaptak helyet, darabszámtól függetlenül, mely tárolásra és szállításra is tökéletesen alkalmas. 2, 3, illetve 4+1-es verzióban elérhetőek, melyeknél az első szám a kapájelzők számát jelöli, a +1 pedig a vevőegységet.

A rádiós vevőegység 150 méteres hatótávig képes jelezni a kapásjelzőkön lévő reakciókat, így a halak kapásáról biztos értesítést kaphat a használója, a felszereléstől távol is. Vevőegység jellemzői:

Felső gombja a készülék KI/BE kapcsolását szolgálja. A hangerő ’V’ gombbal lehet halkabbra, vagy hangosabbra állítani a vevőegységet, választva a 6 szint között. A kapásjelző egységen szintén találhatunk BE/KI kapcsoló gombot.

A jelzők menetei kompatibilisek bármilyen, a horgászatban használatos leszúróval, rodpoddal.

Erőforrás: A vevő 3 db, a jelzők pedig 2 db AAA elemmel működnek, mely igazán energiatakarékos megoldás. Plusz a szetthez jár egy ponty párna is, mely kortól függetlenül kellemes meglepetést tud okozni bárki számára.

Ajándéknak vagy kompakt, jó ár-érték arányú vevőegységgel kombinált kapásjelző szettet keresőknek, de akár kezdő pecásoknak is ajánlott összeállítás.

A szett tartalma:

- Kamasaki Thunder 3+1 rádiós kapásjelző szett

+ 60 cm-es ponty párna

BANAX HELICON 5600NF NYELETŐFÉKES ORSÓ 2DB-OS DUOPACK
57 980 Ft
46 990 Ft
KOÓS HARCSÁS DVD TRIOPACK
7 380 Ft
1 590 Ft
LUKÁCSI & KOVÁCS PERGETŐ DVD TRIOPACK
4 170 Ft
890 Ft
RIDGEMONKEY MODULAR BUCKET + TOILET SEAT WC SZETT
28 080 Ft
MFF AIR TORNADO SZÚNYOGIRTÓ LÁMPA SZETT TÖLTŐVEL ÉS POWERBANKKAL
10 990 Ft
IBITE MS LIGHT SPICC JELZŐLED DUOPACK
9 980 Ft
6 990 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó