A termék jelenleg nem elérhető.
WIZARD TELE SKILL 240 SZETT + CSUKA BABY PÁRNA
WIZARD TELE SKILL 240 SZETT + CSUKA BABY PÁRNA
Wizard Tele Skill 240 szett + Csuka baby párna

Egyetlen horgász időszak sem maradhat el igazán kedvező megoldást nyújtó összeállítások nélkül, amelyek sokszínűségében, szinte mindenki meg tudja találni a számítását, akár saját részre vagy természetesen szeretteiket meglepve és örömet okozva kedvenc hobbijuk kelléktárának bővítésével.

Az igazán könnyű pergető horgászatot kedvelőkre is gondolva készült el a Wizard pergető szett.

A Skill botszéria teleszkópos rendszerű, rendkívül kedvező szállítási méretekkel rendelkező botcsalád. Természetesen anyagszerkezete egyezik a 2 részes kivitelűvel, megőrizve annak pozitív tulajdonságait. Kellő gerince van a botnak, ami párosul a dobási súlytartományhoz illeszkedő érzékenységgel, mivel a kis csalik vezetéséhez és a kapás érzékeléséhez ez szükséges itt is.

A megfelelő orsóválasztást tökéletesítve került a bot mellé egy kellően könnyű, de maximálisan masszív orsó is, a Golden Warrior 3000-es változata.

A Golden Warrior, igazán egyedi, arany árnyalatú külsővel rendelkező, megkapó küllemű, masszív grafit orsóban 10 csapágy garantálja a sima, megfelelő futásteljesítményt. Nyomógombosan behajtható karja végén, fogantyúja kellemes használatot biztosít, legyen szó nagyobb súlyú műcsalikról, szerelékekről egyaránt. Az orsó alumínium dobjára kellő mennyiségű fonott zsinór csévélhető, ami jó szolgálatot fog tenni a pergetések alkalmával.

Plusz a szetthez jár egy csuka baby párna is, mely kortól függetlenül kellemes meglepetést tud okozni bárki számára.

Ajándéknak vagy kedvező light pergető bot és orsót keresőknek, de akár kezdő pecásoknak is ajánlott összeállítás, ha egy igazán kompromisszumokat nem tűrő felszerelésre van szükségük.

A szett tartalma: - Wizard Tele Skill 240 2-8g pergető bot - Arno Golden Warrior 3000 orsó

+ 43 cm-es csuka baby párna
BANAX HELICON 5600NF NYELETŐFÉKES ORSÓ 2DB-OS DUOPACK
57 980 Ft
46 990 Ft
KOÓS HARCSÁS DVD TRIOPACK
7 380 Ft
1 590 Ft
LUKÁCSI & KOVÁCS PERGETŐ DVD TRIOPACK
4 170 Ft
890 Ft
RIDGEMONKEY MODULAR BUCKET + TOILET SEAT WC SZETT
28 080 Ft
MFF AIR TORNADO SZÚNYOGIRTÓ LÁMPA SZETT TÖLTŐVEL ÉS POWERBANKKAL
10 990 Ft
IBITE MS LIGHT SPICC JELZŐLED DUOPACK
9 980 Ft
6 990 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó