A termék jelenleg nem elérhető.
KOMPAKT RUBIN BOJLIS SZETT + PONTY PÁRNA
KOMPAKT RUBIN BOJLIS SZETT + PONTY PÁRNA
Kompakt Rubin bojlis szett + Ponty párna

Egyetlen horgász időszak sem maradhat el igazán kedvező megoldást nyújtó összeállítások nélkül, amelyek sokszínűségében, szinte mindenki meg tudja találni a számítását, akár saját részre vagy természetesen szeretteiket meglepve és örömet okozva kedvenc hobbijuk kelléktárának bővítésével.

A nagyhalas, bojlis fenekező horgászatot kedvelőkre is gondolva készült el az Rubin bojlis szett.

A 100 gramm körüli dobósúllyal rendelkező bojlis bot különlegessége, hogy a nyél és a középső tag kemény és rendkívül gyors, így a nagyobb halak fárasztásakor is kellő ellenállást lehet vele kifejteni. Ugyanakkor a lágy, terhelés hatására felkeményedő spicce alkalmassá teszi a vékonyabb, finomabb pontyozó szerelékek használatához. A lágyabb, vékonyabb szerelékek használata, nagymértékben javítja a fogási esélyeket, de csak olyan botoknál használható, ahol a spicc karaktere megengedi. A botot, nagy keménységű, a boton stabilan fekvő kéttalpas SIC gyűrűkkel, és osztott, könnyen tisztítható, neoprén markolattal gyártják 3.60-as hosszban. Nagyméretű süllyesztett orsótartója a nagyobb orsók talpának befogására is tökéletesen alkalmas.

A bottal tökéletes kompozíciót alkotva került mellé egy Neo Runner 6000 nyeletőfékes orsó. Egyszerű, megbízható szerkezet, így nyugodtan használható hagyományos kétrészes, vagy akár teleszkópos horgászbotokon. Megfelelő zsinórkapacitása van ahhoz, hogy még vastagabb (0,30 mm-es) zsinórokkal is bevethessük. Nyeletőfékes funkciója a pontyok húzós kapása mellett, rablóhalas pecákon is jó szolgálatot tehet.

Plusz a szetthez jár egy Ponty párna is, mely kortól függetlenül kellemes meglepetést tud okozni bárki számára.

Ajándéknak vagy kedvező bojlis bot és orsót keresőknek, de akár kezdő pecásoknak is ajánlott összeállítás, ha egy igazán kompromisszumokat nem tűrő felszerelésre van szükségük.

A szett tartalma: - Rubin Boilie 3,6m 3,5lbs 3 részes bot - CXP Neo Runner 6000 orsó

+ 60 cm-es Ponty párna
BANAX HELICON 5600NF NYELETŐFÉKES ORSÓ 2DB-OS DUOPACK
57 980 Ft
46 990 Ft
KOÓS HARCSÁS DVD TRIOPACK
7 380 Ft
1 590 Ft
LUKÁCSI & KOVÁCS PERGETŐ DVD TRIOPACK
4 170 Ft
890 Ft
RIDGEMONKEY MODULAR BUCKET + TOILET SEAT WC SZETT
28 080 Ft
MFF AIR TORNADO SZÚNYOGIRTÓ LÁMPA SZETT TÖLTŐVEL ÉS POWERBANKKAL
10 990 Ft
IBITE MS LIGHT SPICC JELZŐLED DUOPACK
9 980 Ft
6 990 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó