A termék jelenleg nem elérhető.
RUBIN MATCH-FEEDER SZETT + PONTY PÁRNA
RUBIN MATCH-FEEDER SZETT + PONTY PÁRNA
Rubin Match-Feeder szett + Ponty párna

Egyetlen horgász időszak sem maradhat el igazán kedvező megoldást nyújtó összeállítások nélkül, amelyek sokszínűségében, szinte mindenki meg tudja találni a számítását, akár saját részre vagy természetesen szeretteiket meglepve, és örömet okozva kedvenc hobbijuk kelléktárának bővítésével.

A többmetódusú horgászatot kedvelőkre is gondolva készült el az Rubin Match-Feeder szett, mely kiegészítő elemeinek köszönhetően, match és feederbotként is alkalmazható.

A Rubin Match-Feeder bot tokjában két darab, egy match és egy feeder harmadik tag található. Igény esetén feeder és match botként is használható. Az alsó és a középső tag úgy lett kialakítva, hogy a keményebb feeder és a lágyabb match spicc használata esetén is optimálisan viselkedjen. A kísérleteknek köszönhetően olyan bot született, mely mindkét esetben kiváló karakterű, az egyes tagok együttműködve, harmóniában dolgoznak, ezáltal hatékony dobást és fárasztást tesznek lehetővé.

Ha a feeder tagot használjuk, a botunk egy Medium kategóriás botnak felel meg. Ekkor használjunk 0,20 mm-körüli főzsinórt. Ha a match-et, akkor pedig a dobósúly 5-18 gramm körül alakul. Ekkor pedig az ideális zsinórvastagság 0,16 mm. Legjobb választás azok számára, akik nem szeretnének mindkét módszerhez 1-1 botot magukkal cipelni a vízpartra, vagy szívesen kipróbálnák az úszózást és a feederezést is, de nem akarnak egy komolyabb beruházást megtenni ennek érdekében.

A szett részeként, mind a két módszer követelményeit lefedve, tartozék egy Black Fighter Match 4000 sekély dobbal ellátott orsó is, mely tökéletes társ lesz a vékony zsinórral történő horgászatok során.

5+1 csapággyal és könnyített fém dobbal szerelt orsó. A finomszerelékes horgászatnál, így a matchezésnél is elengedhetetlen az átlagosnál magasabb minőségű orsó használata. A precízen kialakított belső és a felhasznált óriáslamellák garantálják a zökkenőmentes működést és a letapadásmentes, hatékony fékrendszert a kivitelben.

Plusz a szetthez jár egy Ponty párna is, mely kortól függetlenül kellemes meglepetést tud okozni bárki számára.

Ajándéknak vagy kedvező többcélú bot és orsót keresőknek, de akár kezdő pecásoknak is ajánlott összeállítás, ha egy igazán kompromisszumokat nem tűrő felszerelésre van szükségük.

A szett tartalma: - EnergoTeam Rubin Match-Feeder 3,6m bot - Black Fighter Match 4000 orsó

+ 60 cm-es Ponty párna
BANAX HELICON 5600NF NYELETŐFÉKES ORSÓ 2DB-OS DUOPACK
57 980 Ft
46 990 Ft
KOÓS HARCSÁS DVD TRIOPACK
7 380 Ft
1 590 Ft
LUKÁCSI & KOVÁCS PERGETŐ DVD TRIOPACK
4 170 Ft
890 Ft
MFF AIR TORNADO SZÚNYOGIRTÓ LÁMPA SZETT TÖLTŐVEL ÉS POWERBANKKAL
10 990 Ft
IBITE MS LIGHT SPICC JELZŐLED DUOPACK
9 980 Ft
6 990 Ft
IBITE UB LIGHT PIROS DUOPACK
5 580 Ft
3 900 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó