A termék jelenleg nem elérhető.
SÁTRAS ERNYŐ + SZÉK SZETT PONTY PÁRNÁVAL
SÁTRAS ERNYŐ + SZÉK SZETT PONTY PÁRNÁVAL
Sátras ernyős szett + Ponty párna

Egyetlen horgász időszak sem maradhat el igazán kedvező megoldást nyújtó összeállítások nélkül, amelyek sokszínűségében, szinte mindenki meg tudja találni a számítását, akár saját részre vagy természetesen szeretteiket meglepve és örömet okozva kedvenc hobbijuk kelléktárának bővítésével.

A Carp Expert sátras ernyős összeállítás minden horgászatot kedvelő ember számára kitűnő alternatívát kínál, mely esőben, szélben és napsütésben is garantálja a komfortos vízparti kényelmet. Komplett felállított formájában, a sátras ernyőnk 250 cm-es méretének köszönhetően védelmet fog nyújtani minden felszerelésünknek. Botzsák, kellékek stb., mind be fognak férfi a hátsó részébe, a középső, illetve első részében pedig, akár 2 szék is elférhet, komfortot kínálva 2 horgász számára. A szetthez járó leszúró készlet további stabilitást garantál. Ezen stabilitás növelhető a kapott 2 db kötéllel is, a szeles idő se akadály többé. Mindent összevetve, egy nagyon praktikus kiegészítő az ET 250cm-es oldalsátras ernyője, minden horgász számára ajánlott termék. Méretei: A kupola anyagának szélessége 250 cm, Kihúzott magasság: 190 cm. A komfortos pihenést pedig, az Elegant nevet kapott összecsukható változatú szék fogja biztosítani.

A zöld színű anyagnak az egész szegélye, erősíett varrást kapott, ezáltal jobban védve azt, a külső sérülésektől, A két darab szélesíett kartámasz közül, az egyik pohártartóval is rendelkezik ezen a kivitelen, a kényelem maximalizálása miatt.
A váza összecsukható, megkönnyítve a szállíthatóságot, majd tárolást.

A szék méretei:
- Magasság: 95 cm
- Szélesség: 85 cm (a két karfánál mért szélesség)
- Mélység: 45 cm
- Súly: 2.5 kg

Vége a kényelmetlen vízparton töltött óráknak, ezzel az extra hasznos és extra kényelmes szettel!

Egyszerű, kompakt kialakítás, könnyed szállíthatóság jellemzi a termékeket. Plusz a szetthez jár egy Ponty párna is, mely kortól függetlenül kellemes meglepetést tud okozni bárki számára.

Ajándéknak vagy kompakt, komfortos összecsukható párost keresőknek, de akár kezdő pecásoknak is ajánlott összeállítás.

A szett tartalma: - ET 2,5m sátras ernyő
- Outdoor Elegant szék

+ 60 cm-es Ponty párna
BANAX HELICON 5600NF NYELETŐFÉKES ORSÓ 2DB-OS DUOPACK
57 980 Ft
46 990 Ft
KOÓS HARCSÁS DVD TRIOPACK
7 380 Ft
1 590 Ft
LUKÁCSI & KOVÁCS PERGETŐ DVD TRIOPACK
4 170 Ft
890 Ft
RIDGEMONKEY MODULAR BUCKET + TOILET SEAT WC SZETT
28 080 Ft
MFF AIR TORNADO SZÚNYOGIRTÓ LÁMPA SZETT TÖLTŐVEL ÉS POWERBANKKAL
10 990 Ft
IBITE MS LIGHT SPICC JELZŐLED DUOPACK
9 980 Ft
6 990 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó