A termék jelenleg nem elérhető.
NYÁRI KÉNYELMI SZETT
NYÁRI KÉNYELMI SZETT

Nyári kényelmi szett

A szezon kezdetével sokakban felmerül 1-2 alapvető dolog beszerzése és szükségessége. Jelen szettünkkel tökéletes megoldást kínálunk ezen gondolat mentén, praktikus kényelmi szettünkkel, mely nem csak a horgásznak, hanem a halak számára is megfelelő megoldást fog nyújtani.

Egy horgásznap komfortját kiváltképp befolyásolja egy jó minőségű és igazán kényelmes ülőalkalmatosság. Sokféle szék van a piacon, de az igazán kompakt, összehajtható vázzal ellátott verziók, kompakt szállítási mivoltát nehéz felülmúlni.

Szállítása igazán könnyed és egyszerű, sőt a hozzá járó egyedi F&H logóval ellátott hordtáskával a praktikum mellett, igazán egyedi dizájnja van a terméknek.

Természesetesen a széken is megtalálható az egyedi F&H márkázás, így a horgászat és vadászat szerelmeseinek is ajánlott, akár ajándékba is.

Technikai jellegét tekintve, a zöld alapon fekete átmenetes anyag erősíett szegélyezéssel és varrásokkal rendelkezik. A két darab kartámasz hátsó rögzítő pántokat kapott, a kényelmes tartás érdekében, plusz az egyiken egy praktikus pohártartó is található.

A szék specifikációi:

- Ülőfelület: 55x45 cm
- Háttámla: 50x50 cm
- Karfák teljes szélessége: 88 cm
- Teljes magasság: 90 cm, ülőmagasság: 40 cm
- Szállítási mérete: 90x20x20 cm
- Súly: 2,6 kg
- Maximum terhelhetősége 120 kg.
- Praktikus F&H hordtáskával

A szék mellett, egy nagyon ötletes, ledes Solar lámpa is a csomag része, mely akár normál elektromos hálózatról, USB kábellel, plusz a tetején elhelyezett napelem segítségével is tölthető. ha a belső akkumulátora lemerülne, akkor pedig 3 darab AA elemmel is használatba vehető. A 900 lumenes fényerő tökéletesen elég arra, hogy horgászhelyünk közvetlen környezetét teljesen megvilágítsa. 

Horgászathoz vagy bármilyen szabadidős kültéri tevékenységhez tökéletesen használható kiegészítő, mely az éjjeli pecákon is tökéletes társ.

Végül pedig egy kimondottan nagy felületű, 100 cm hosszú és 60 cm széles pontymatrac is a szett tartalmát képezi, mely a testi, felületi sérülésektől kíméli meg a zsákmányt. A legtöbb horgászvízen kötelező ennek használata, mely teljesen jogos és elvárható minden horgásztól.

Bevizezve megóvhatjuk a halak belső sérüléseinek bekövetkezésén túlmenően a nyálkahártya és pikkelyzet sérülésétől, így a későbbi komplikációk, betegségek megjelenésétől kímélhetjük meg a visszaeresztett halat.

Három részbe hajtva nemcsak pillekönnyű, de helytakarékos megoldás.

Mérete lehetővé teszi a kapitális példányok elhelyezését is, mégis kompakt szállíthatósága, akár a pergetőknek is kiváló opcióvá teszi ezt a terméket.

A szett teljes tartalma:
- F&H összecsukható szék
- Solar lámpa
- Kamasaki pontymatrac 100x60 cm

BANAX HELICON 5600NF NYELETŐFÉKES ORSÓ 2DB-OS DUOPACK
57 980 Ft
46 990 Ft
KOÓS HARCSÁS DVD TRIOPACK
7 380 Ft
1 590 Ft
LUKÁCSI & KOVÁCS PERGETŐ DVD TRIOPACK
4 170 Ft
890 Ft
MFF AIR TORNADO SZÚNYOGIRTÓ LÁMPA SZETT TÖLTŐVEL ÉS POWERBANKKAL
10 990 Ft
IBITE MS LIGHT SPICC JELZŐLED DUOPACK
9 980 Ft
6 990 Ft
IBITE UB LIGHT PIROS DUOPACK
5 580 Ft
3 900 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó