A termék jelenleg nem elérhető.
VADVIZI CLASSIC SZETT + MINI PONTY PÁRNA
VADVIZI CLASSIC SZETT + MINI PONTY PÁRNA
Vadvízi Classic szett + Mini ponty párna

Egyetlen horgász időszak sem maradhat el igazán kedvező megoldást nyújtó összeállítások nélkül, amelyek sokszínűségében, szinte mindenki meg tudja találni a számítását, akár saját részre vagy természetesen szeretteiket meglepve és örömet okozva kedvenc hobbijuk kelléktárának bővítésével.

A Carp Expert karfás foteles összeállítás minden horgászatot kedvelő ember számára kitűnő alternatívát kínál, mely szerkezetének köszönhetően, garantálja a 130 kg-os teherbírást. A Classic egy lapra csukható erősített vázzal rendelkező kompakt szék, mely rendkívüli egyszerűségével hívja fel magára a figyelmet. Minimális helyet foglal csak, ezáltal bárhová egyszerűen és könnyedén szállítható és felállítható. A kis helyigény mellett súlya is csekély, vadvízre is szuper alkalmatosság vagy egy rögtönzött ötletből fakadó pár órás pecára, megkímélve a horgászt a nehezebb fotelek cipelésétől. Technikai paraméterei: - Ülőfelülete: 38x30 cm - Ülőmagassága: 43 cm - Szállítási mérete: 55x44x3 cm

- Teherbírás: 100 kg - Súlya: 863 g

A székkel tökéletes párosítást garantálva, jár hozzá egy 6 méteres narancs színű Junior spiccbot is, ami egy masszív, ellenálló széria, mely a gyártás során alkalmazott, modern kompozit technológiának köszönhetően a nehéz körülményeket is jól viseli. A 6 méteres változat, akár folyóvízre is tökéletes alternatívát nyújthat, kellő gerincük van a botoknak.

A kis helyigényű összeállítás, vadvízi körülmények között is kiválóan megállja a helyét, kisebb pontyok is megfoghatóak a bottal, akár gyermek pecásoknak is szuper ajándék, a hozzá járó székkel, a horgászati alapok elsajátításához is tökéletes választás. Plusz a szetthez jár egy mini ponty párna is, mely kortól függetlenül kellemes meglepetést tud okozni bárki számára. Ajándéknak vagy kompakt, komfortos összeállítást keresőknek, de akár kezdő pecásoknak is ajánlott összeállítás.

A szett tartalma: - ET Outdoor X-lábú Classic szék
-
- Kamasaki Junior 6m spiccbot

+ 12 cm-es Mini ponty párna
BANAX HELICON 5600NF NYELETŐFÉKES ORSÓ 2DB-OS DUOPACK
57 980 Ft
46 990 Ft
KOÓS HARCSÁS DVD TRIOPACK
7 380 Ft
1 590 Ft
LUKÁCSI & KOVÁCS PERGETŐ DVD TRIOPACK
4 170 Ft
890 Ft
RIDGEMONKEY MODULAR BUCKET + TOILET SEAT WC SZETT
28 080 Ft
MFF AIR TORNADO SZÚNYOGIRTÓ LÁMPA SZETT TÖLTŐVEL ÉS POWERBANKKAL
10 990 Ft
IBITE MS LIGHT SPICC JELZŐLED DUOPACK
9 980 Ft
6 990 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó