A termék jelenleg nem elérhető.
WIZARD TELE SKILL 180 2-8G SZETT
WIZARD TELE SKILL 180 2-8G SZETT

Wizard Tele Skill 180 2-8 g szett

A Wizard kedvelt pergető szériája tovább bővült, a Tele Skill botcsaláddal. Ha utazás, esetleg nyaralás során, pergetni akart volna, de visszatartotta a sok csomag mellett a bot mérete is a szállítás során, hogy magával vigye azt is, akkor a Tele Skill megoldást fog erre a problémára nyújtani, hogy bármikor egy UL vagy Light pergetés élményével gazdagodhasson.

Ezen Skill széria teleszkópos rendszerű, rendkívül kedvező szállítási méretet kapva ezáltal. Természetesen anyagszerkezete egyezik a 2 részes kivitelűvel, megőrizve annak pozitív tulajdonságait. Kellő gerince van a botnak, ami párosul a dobási súlytartományhoz illeszkedő érzékenységgel, mivel a kis csalik vezetéséhez és a kapás érzékeléséhez ez szükséges itt is.

Szállítási hossza kiemelkedő!

Bárhová is menjünk, magunkkal tudjuk vinni, egy táskában is akár, sőt külföldi repülős utakon is befér a feladott poggyászba! Nem kell kint sokszor 3x, 5x drágábban megvásárolni a felszerelést, ha magunkkal tudjuk vinni.

A bot gerincét egy cső IM12-es anyag alkotja, amely magas Carbon tartalmának köszönhetően könnyű és erős, a fogott hal kirohanásait jól kidolgozza. Csavaros orsótartó, ultrakönnyű gyűrűk és könnyített, dizájnos nyél került rá.

A blank zöld stíluselemei mellett, parafa berakás is van a száron, még jobb esztétikát biztosítva.

A bottal tökéletes párost alkotva, jár mellé egy Black Fighter 1000-es pergető orsó is.

5+1 csapággyal és fém dobbal ellátott pergető orsó. Strapabíró, precíz illesztésekkel szerelt meghajtása zökkenőmentes, könnyed futást biztosít a terméknek. A sikeres fárasztást finoman állítható, óriáslamellás fékrendszer garantálja, mellyel a kapitális méretű halak kirohanásai is könnyűszerrel megfékezhetők.

BANAX HELICON 5600NF NYELETŐFÉKES ORSÓ 2DB-OS DUOPACK
57 980 Ft
46 990 Ft
KOÓS HARCSÁS DVD TRIOPACK
7 380 Ft
1 590 Ft
LUKÁCSI & KOVÁCS PERGETŐ DVD TRIOPACK
4 170 Ft
890 Ft
MFF AIR TORNADO SZÚNYOGIRTÓ LÁMPA SZETT TÖLTŐVEL ÉS POWERBANKKAL
10 990 Ft
IBITE MS LIGHT SPICC JELZŐLED DUOPACK
9 980 Ft
6 990 Ft
IBITE UB LIGHT PIROS DUOPACK
5 580 Ft
3 900 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó