A termék jelenleg nem elérhető.
ÖSSZECSUKHATÓ EVA EDÉNY 5DB-OS SZETT PONTY BABY PÁRNÁVAL
ÖSSZECSUKHATÓ EVA EDÉNY 5DB-OS SZETT PONTY BABY PÁRNÁVAL

Összecsukható EVA edény szett Ponty baby párnával

A feeder horgászoknak legtöbb esetben praktikus és kis méretű kiegészítőkre van szükségük.
Az etetőanyag és a csali tárolása is ilyet igényel. 

A Carp Expert csali tároló szett egy hatalmas fő részből áll (40x25 cm / 10 cm magas). Becipzározható, átlátszó fedlappal rendelkezik, hogy eső vagy nagy szél esetén meg tudjuk óvni a benne lévő csalit a túlnedvesedéstől, vagy gondoljunk csak arra, ha véletlen élő csalit tárolunk benne és nedvességet kap a csonti. Nagyon jó, hogy átlátszó a teteje, mert így mindig tudjuk mi rejtőzik a dobozban.

Ebben a fő részben kap helyet négy kivehető további kisebb tároló. Mindegyik magassága megegyezik, viszont alapterületük eltérő.

Van egy darab hosszúkás doboz a szettben, mely kiválóan alkalmas etetőanyag tárolására. A hosszú kialakításnak köszönhetően főként a rácsos kosarak megtöltése során előnyös. Ezen felül egy közepes méretű tároló, melybe mikropelleteket is tehetünk, method kosár töltéséhez ideális. Majd 2 db egyforma kis tároló. Ezekbe kukoricát, vagy élőcsalit is tehetünk.

Ezek az edények természetesen vízállóak és egy olyan speciális anyagból készültek, melyek ellenállnak az összehajtások okozta repedezésnek, törésnek. Több ezerszer összehajthatjuk, nem fog kiszakadni. Ebből adódik nagyon jó szállíthatósága, mert tulajdonképpen laposra összehajtva a lehető legkisebb helyen elfér.
Fogantyúval rendelkezik a tetején, így könnyen szállítható.

Szettünk tartalmaz egy igazán egyedi Ponty baby párnát is, ezáltal összeállításunk kortól függetlenül, akár ajándéknak is kitűnő alternatívát jelent, bármely horgász részére.
BANAX HELICON 5600NF NYELETŐFÉKES ORSÓ 2DB-OS DUOPACK
57 980 Ft
46 990 Ft
KOÓS HARCSÁS DVD TRIOPACK
7 380 Ft
1 590 Ft
LUKÁCSI & KOVÁCS PERGETŐ DVD TRIOPACK
4 170 Ft
890 Ft
RIDGEMONKEY MODULAR BUCKET + TOILET SEAT WC SZETT
28 080 Ft
MFF AIR TORNADO SZÚNYOGIRTÓ LÁMPA SZETT TÖLTŐVEL ÉS POWERBANKKAL
10 990 Ft
IBITE MS LIGHT SPICC JELZŐLED DUOPACK
9 980 Ft
6 990 Ft
Egy tuti téli recept feederezéshez
Megjelent: 2021-01-30 | Forrás: Szabó Bence | Írások

Ilyen tényleg létezik? Hát persze! Sajnos azonban a téli horgászatok során a jó etetőanyag önmagában nem elég, nagyon sok mindennek a helyén kell lennie ahhoz, hogy halszagú legyen a kezünk. Én sokat horgászom télen, hiszen az évszak sajátosságai miatt a vízpartok ebben az időszakban ...

Nagydévérek egy kisdoboz pinkivel
Megjelent: 2021-01-26 | Forrás: Szabó Bence | Írások

A békéshalas pecások jelentős része nem igazán kedveli a telet, hiszen ebben az évszakban a horgászati lehetőségek tárháza jelentősen beszűkül, még akkor is, ha a vizek nem feltétlen fagynak be. A pontyok nem, vagy csak nagyon visszafogottan táplálkoznak, így belőlük sokat fogni ...

Nincs kapcsolódó videó