KAMASAKI ÖMLESZTETT HOROG SODE BN (LAPKÁS)
KAMASAKI ÖMLESZTETT HOROG SODE BN (LAPKÁS)

Akadás
Akadás

Ár-érték arány
Ár-érték arány

Termékleírás

Kamasaki Sode BN lapkás horog

A Kamasaki horgok a hétköznapi horgászok számára készültek, melyek bárki számára elérhető áron nyújtanak megfelelő minőséget. 

Legfőképpen keszegfélék horgászatára kifejlesztett horog, mely vékony, mégis erős anyagának köszönhetően nem fogja a feltűzött csontikat, gilisztákat olyan mértékben megsérteni, hogy azok veszítsenek jó mozgásukból, ezáltal fogósságukból.

Használhatjuk spiccboton, de tökéletes választás lehet matchbotozáshoz is.


2. EGYENES HEGY Az egyenes állású hegy az egyik leggyakrabban, szinte a kezdetektől fogva alkalmazott hegyforma. A gyártástechnológia fejlődésével mára modern kémiai vagy lézerélezéssel alakítják ki végső profilját, mely tartós, jól akadó élt eredményez.
13. LAPKÁS A lapkás szár a kezdetektől fogva alkalmazott forma. Kisméretű horgoknál verhetetlen, messze a leg strapabíróbb megoldást nyújtó forma, mely a megfelelő horogkötéssel kombinálva tökéletes, jól terhelhető végeredményt ad.
6. NORMÁL SZAKÁLL Az egyik leggyakrabban alkalmazott szakállforma, melynek mérete függ a horog formájától, méretétől és a felhasználás módjától is. Méretéről elmondható, hogy garantálja a tökéletes akadást és az optimális haltartás, miközben biztosítja a lehető legkíméletesebb horogszabadítást.
16. BLACK NICKEL

Általános használati utasítás - Horog

Cikkszám Ajánlott fogyasztói ár Méret Szín Változat
40203-008 KAMASAKI ÖMLESZTETT HOROG SODE 8 BN (LAPKÁS) 10 Ft 8BNLapkás
40203-010 KAMASAKI ÖMLESZTETT HOROG SODE 10 BN (LAPKÁS) (Ehhez a termékváltozathoz nem tartozik egyedi termékkép, ezért a fő termékképet jelenítettük meg.) 10 Ft 10BNLapkás
40203-012 KAMASAKI ÖMLESZTETT HOROG SODE 12 BN (LAPKÁS) (Ehhez a termékváltozathoz nem tartozik egyedi termékkép, ezért a fő termékképet jelenítettük meg.) 10 Ft 12BNLapkás
40203-014 KAMASAKI ÖMLESZTETT HOROG SODE 14 BN (LAPKÁS) (Ehhez a termékváltozathoz nem tartozik egyedi termékkép, ezért a fő termékképet jelenítettük meg.) 10 Ft 14BNLapkás


MARUTO 9411-BN HOROG
750 Ft
DRENNAN HOROG WIDE GAPE MATCH MIKROSZAKÁLLAS
950 Ft
KAMASAKI CARBON HOROG P801BR CSOMAGOLT
450 Ft
KAMASAKI CARBON HOROG P840R CSOMAGOLT
450 Ft
KAMASAKI CARBON HOROG P890BR CSOMAGOLT
450 Ft
EXCALIBUR BREAM MATCH HOROG
590 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó