DRENNAN HOOKLENGTH PLATE WIDE GAPE PELLET ELŐKÖTÖTT HOROG 8DB/CSOMAG
DRENNAN HOOKLENGTH PLATE WIDE GAPE PELLET ELŐKÖTÖTT HOROG 8DB/CSOMAG


Terhelhetősége
Terhelhetősége

Akadás
Akadás

Éltartás
Éltartás

Ár-érték arány
Ár-érték arány

Termékleírás

Drennan Hooklenght Plate Wide Gape Pellet előkötött horog

Barbless Widge Gape Pellett horgokkal készült prémium monofil előke. A legpuhább soft pelletekhez is kitűnő választást garantál, anyaga kellően vékony, mely nem sérti meg a legapróbb csalikat sem. Közepes szárú, széles öböllel rendelkező forma, melynek hegye kémiai élezést kapott, az akadás garantált. 

Soft pelletekhez és élőcsalikhoz ajánlott széria, mely szakáll nélküli kialakítása révén a legtöbb telepített tavon is alkalmazható.

Hook Plate System 

Ez az új koncepció, egy rendkívül kényelmes 15 cm-es hosszban elérhető monofil zsinórra előkötött rendszert ad a horgászok kezébe. Sima és egyenes keretek között tárolva, ezek az előkék garantáltan prémium kivitelt biztosítanak, minden módszerhez. Pontos és precíz kötések, hurkok jellemzik a széria összes tagját, a tökéletes tárolásukért pedig, a Drennan Hook Book vagy Hook Box felelős.


12. KOVÁCSOLT HOROG A kétoldalról lapított, úgynevezett kovácsolt szárú horog a lapított profilnak köszönhetően szélsőséges terhelés elviselésére képes. Optimális választás kapitális halak horgászatánál, különösképpen, amikor a meghorgászott hely akadókkal, vízinövényekkel tarkított.

Általános használati utasítás - Horog

Cikkszám Ajánlott fogyasztói ár Egységár Méret Szín Kiszerelés Változat
DR407-018 DRENNAN HOOKLENGTH PLATE WIDE GAPE PELLET ELŐKÖTÖTT HOROG 6 18 8DB/CSOMAG (Ehhez a termékváltozathoz nem tartozik egyedi termékkép, ezért a fő termékképet jelenítettük meg.) 1 690 Ft 211.25 Ft/DB 18Bronz8 db/csomagSzakáll nélküli


KAMASAKI SODE-G,-N,-R KÖTÖTT HORGOK
450 Ft
KAMASAKI CHINU-G KÖTÖTT HOROG
450 Ft
KAMASAKI CARBON HOROG K807BN KÖTÖZÖTT
690 Ft
KAMASAKI CARBON HOROG K890BR KÖTÖZÖTT
690 Ft
KAMASAKI CARBON HOROG K807G NR 01 KÖTÖZÖTT
690 Ft
KAMASAKI HOROG SODE BN KÖTÖTT
690 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó