A termék jelenleg nem elérhető.
BENZAR RIVER FEEDER MONO CLEAR ZSINÓR 150M
BENZAR RIVER FEEDER MONO CLEAR ZSINÓR 150M

Benzár River Feeder Mono Clear zsinór 150m

A Benzár széria a közkedvelt etetőanyagai és csalijai mellett, többféle, akár a versenyek alatt is használatos kiegészítőt is kínál a horgászok számára. Nincs ez másként jelen termék esetében sem, mely a keményebb folyóvízi, erős igénybevételt jelentő használatra nyújt tökéletes megoldást, főzsinór tekintetében.

A River Feeder Mono, a nevéből is következően egy erős igénybevételre tervezett monofil főzsinór, ami hazai vizeinkre tökéletes választást garantál.

A zsinór színe teljesen víztiszta, így a folyók letisztult állapotában is kiváló alternatíva, nem kelt gyanakvást, az óvatosabb halak számára sem.

0,20mm-től egészen 0,30mm-es átmérőkben elérhető. A legkisebb méret egy tiszai keszegezéshez tökéletes lehet, a legnagyobbal pedig felvehető a verseny a legvadabb dunai nyurgákkal, márnákkal szemben is.

Teflon bevonatának köszönhetően, extra erőtartalékokkal lett felvértezve kopásállóság tekintetében, így a kövezéseket, padokat is jobban bírja az átlagos zsinórokkal szemben.

Bátran ajánlott főzsinór, minden folyóvízi pecás részére, 150 méteres kiszerelése univerzálissá teszi, mely eleget tesz bármely folyóvíz követelményeinek.

PROFESSIONAL 100M
360 Ft
ZSINÓR ET ULTRA POWER 150M
670 Ft
ZSINÓR KAMASAKI SUPER MONO 150m
650 Ft
BENZÁR MONO BOLO TRANSZPARENS ZSINÓR 100M
1 450 Ft
CARP EXPERT GO GREEN INVISIBLE ZSINÓR 150M
1 390 Ft
MAVER SMART TT BEST SELLER MONOFIL ZSINÓR 100M, 300M
2 390 Ft
Meddig tart a márnaszezon?
Megjelent: 2020-12-30 | Forrás: Szabó Bence | Írások

A kérdés borzasztóan foglalkoztatott az elmúlt hetekben, hiszen a nagybetűs dunai horgászszezon, azaz a szeptember és az október gyakorlatilag úgy telt el számomra, hogy a vízállás-előrejelzés kémlelésén túl érdemben nem kerültem kapcsolatba szeretett folyómmal. Ennek az volt ...

Nagybajom után a Dunán
Megjelent: 2020-12-10 | Forrás: Szarka László | Írások

Nagyon kemény, akár idegőrlőnek is nevezhető héten léptek túl a Nagybajomban megrendezett Method Feeder Országos Bajnokság résztvevői, amelyen még a jól szereplők közül is csak kevesen voltak olyanok, akiknek igazi örömhorgászatban lehetett részük. Az ötórás fordulókban nem ...

Monofil zsinórok feeder horgászoknak
Megjelent: 2020-04-25 | Forrás: Szabó Bence | Írások

Legyen szó a feeder technika bármely vállfajáról, a használt zsinórok kiválasztása egy nagyon hangsúlyos kérdés kell, hogy legyen. Ennek az az oka, hogy mind a főzsinórok, mind pedig az előkék eszköztárunk legfontosabb elemei közé tartoznak, melyeknek, egyrészt nagyon strapabíróknak ...

Nádszéli methodozás nagy pontyokra
Megjelent: 2020. szeptember 02.

A Homoródszentpáli nagyhalas tó messzeföldön híres nagy pontyairól, de hogyan foghatunk belőlük szebb példányokat eggyetlen nap alatt? Megtudhatják filmünkből.

Energofish magazin 2020 junius
Megjelent: 2020. június 24.
Megmutatjuk, hogyan fogjunk pontyot távolról feederbottal. Tippeket ad Lukácsi Béla a nyári balinozáshoz. Csörgő Tamás egy trendi félsátrat mutat be, és tanácsokat adunk ahhoz hogyan kerüljük el a törpeharcsákat.
Energofish Magazin - 2020 május
Megjelent: 2020. május 27.
UL pergetés is témaként szerepel a mai adásban, a legnagyobb ragadozóknak a harcsáknak is nyomába eredünk Koós Ferenc segítségével. A The One legújabb csalikülönlegességét is megismerhetjük, és a Dunán feederezünk a mostani adásunkban.