A termék jelenleg nem elérhető.
LUREFANS CC70 WOBBLER
LUREFANS CC70 WOBBLER
Lurefans CC70 wobbler

A Lurefans cég 2007-es indulása óta hódította meg a pergető piacot, igazán egyedi csalijaival, melyek szembetűnően kiváló minőséget képviselnek, kedvező árfekvéssel kombinálva.

A CC70 crankbait, méretben a legnagyobb tagja a Lurefans leghíresebb és egyben leguniverzálisabb Cunning Cub csaliszériájának.

Többféle vezetési és vontatási módszerrel életre kelthető. Lassan vontatva vagy tempósabban, de jerkelve is működik. Kialakítása farnehéz, így visszaejtős módszernél is igazán figyelemfelkeltő reakciót vált ki.

A forma, a festés és még a csalin lévő szemek kialakítása is rendkívül realisztikusan tervezett, a külseje rendkívül vonzó kialakítást kapott.

Kellően erős BKK horgokkal kerül forgalomba, mely tűhegyes hegyével könnyedén átüti és megtartja a ragadozók száját a fárasztások során.

A CC széria, a leguniverzálisabb darabja a Lurefans márkának, az összes hazai halfaj horogvégre csalható használatával.
Salmo Tiny 3cm, S,F
3 390 Ft
SALMO FANATIC
3 790 Ft
SALMO POP
3 100 Ft
SALMO ROVER
3 790 Ft
SALMO SKINNER
3 990 Ft
KAMASAKI POPP WOBBLER
790 Ft
Balinok kiCC-zve
Megjelent: 2021-10-23 | Forrás: Őze Dániel | Írások

A címből adódóan, bizton állíthatom, hogy sokan egyből asszociálni tudnak a Lurefans egyik legegyedibb és szerintem egyben legsikeresebb csalijára, a Cunning Cub szériára. Azoknak, akik eddig nem ismerték, jelen írással ajánlom és bemutatom ezt az igazán univerzális, sokoldalú ...

Nincs kapcsolódó videó