EYELEVEL SPRINTER NAPSZEMÜVEG
Termékleírás

Eyelevel Sprinter napszemüveg

Az Angliából érkező Eyelevel napszemüvegek nagy népszerűségnek örvendenek a horgászok körében, ez főként a kiváló minőségű lencséknek köszönhető. A vízparton kiemelten fontos tényező szemünk védelmében, hogy kizárólag polarizált napszemüvegeket viseljünk.

Ezek a típusú lencsék szűrik a vízről visszaverődő napsugarakat is és tompítják a víz csillogását, ezáltal az áttetsző víz felső rétegébe is belelehet látni. Horgászati alkalmazás közben a rezgőspiccet vagy az úszó antennáját is könnyebben lehet látni verőfényes napsütésben is.

A víz felső rétegének, így a rablóhalak láthatóságának ténye, a pergető horgászat alatt megsokszorozhatja a nap sikerességét, ezen módszer képviselőinek kifejezetten ajánljuk az Eyelevel szemüvegeket.

A polarizált lencséket csak erre a célra javasolt törlőkendőkkel érdemes tisztítani, különben a minimális karcolások átengedhetik a káros sugárzásokat.

A horgászat mellett sportoláshoz, kiránduláshoz is ajánljuk. Futás, gyaloglás, szabadtéri tevékenységek. Ezek mind olyan dolgok, ahol nem is gondolnánk mennyire fontos a polarizált, UV szűrős szemüvegek használata.



Cikkszám Ajánlott fogyasztói ár Típus Anyaga Jellemző Szín
74101-377 EYELEVEL SPRINTER NAPSZEMÜVEG BROWN 5 990 Ft Sprinter BrownMűanyag szár és keretPolarizált lencseFekete keret, borostyán lencse
74101-385 EYELEVEL NAPSZEMÜVEG SPRINTER GREY 5 990 Ft Sprinter GreyMűanyag szár és keretPolarizált lencseFekete keret, szürke lencse


THE ONE NAPSZEMÜVEG SÁRGA
10 490 Ft
EYELEVEL NAPSZEMÜVEG JETTY GRAY
6 990 Ft
EYELEVEL NAPSZEMÜVEG REEF GRAY
6 990 Ft
EYELEVEL NAPSZEMÜVEG RIVER BLUE
7 990 Ft
EYELEVEL NAPSZEMÜVEG ULTIMATUM GRAY
5 990 Ft
EYELEVEL MARITIME NAPSZEMÜVEG
7 990 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó