A termék jelenleg nem elérhető.
CARP HUNTER PERFECT RUNNER 5000 ORSÓ
CARP HUNTER PERFECT RUNNER 5000 ORSÓ

Carp Hunter Perfect Runner 5000 nyeletőfékes orsó

A Carp Hunter széria, kedvelt, kedvező ár-érték aránnyal rendelkező termékei között került be a kínálatba a Perfect Runner 5000-es méretű orsó.

A orsóház anyaga jelen esetben grafit, ahogy a hozzá járó dob is, így az orsó súlyára nem lehet panasz. A külső dizájn az anyagából adódó fekete mellett, zöld berakásokat kapott, ami remek összképet eredményez. Az orsó áttétele 4.9:1 és emellett 2 csapággyal lett szerelve a megfelelő futás édekében.

Elsőfékes modell, mely kiegészült egy hátsó nyeletőfékkel is, ami nagyszerű segítség lesz a kapások során. Ezt a nyeletőfékes rendszert a feederes, békéshalas horgászok mellett, a rablóhalas horgászok is közkedvelten alkalmazzák - Sok helyzetben előnyös a használata, legyen szó akár éjszakai horgászatról.

Az orsóhoz járó dobra 35-ös zsinórból, akár 220 méter is ráfér, így egy vékonyabb főzsinórral nem okoz gondot a távolabbi helyek meghorgászása, elérése sem.

A termék kezdő és tapasztaltabb horgászok számára is tökéletes univerzális megoldás, ha a választás során előtérbe kerül a jó ár-érték arány.

BANAX HELICON 5600NF ORSÓ
28 990 Ft
LINEA ALL BLACK NYELETŐFÉKES HORGÁSZORSÓ MONOFIL ZSINÓRRAL
9 490 Ft
LINEA VIGOR CARP NYELETŐFÉKES HORGÁSZORSÓ
6 990 Ft
LINEA HYPER CARP NYELETŐFÉKES HORGÁSZORSÓ
8 990 Ft
LINEA VIGOR CARP NEW NYELETŐFÉKES ORSÓ ZSINÓRRAL
6 490 Ft
KAMASAKI SUPER RUNNER ORSÓ
6 290 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó