LINEA ALL BLACK NYELETŐFÉKES HORGÁSZORSÓ MONOFIL ZSINÓRRAL
LINEA ALL BLACK NYELETŐFÉKES HORGÁSZORSÓ MONOFIL ZSINÓRRAL


Terhelhetősége
Terhelhetősége

Fékrendszer
Fékrendszer

Ár-érték arány
Ár-érték arány

Termékleírás

Linea All Black nyeletőfékes orsó

Rendkívűl jó futású, kedvező árú, dupla hajtókaros, tetszetős küllemű, nyeletőfékes orsó. Az árérzékeny pontyhorgászok figyelmébe ajánlott, hazai vizeken egy általánosan elfogadható minőséget képvisel. Ajándék zsinórnak köszönhetően, rögtön hadba fogható a békés halak megkaparintására.

Az orsóhoz tartozik még egy grafitpótdob is, amely lehetővé teszi kölönbözö vastagságú zsinórok használatát.


1. GRAFIT HÁZ hagyományos Az orsó házak gyártása során nagy hagyománnyal rendelkező, gyakran használt grafitházzal szerelt orsó. Anyagából adódóan strapabíró felépítmény és a kényelmes használatot segítő könnyű súly jellemzi.
GRAFIT DOB (hagyományos + 1 grafit pótdob) Az orsóra népszerű grafit dob került, mely kialakítását tekintve tradicionálisnak mondható, több évtizede jelen van a horgászpiacon. Az orsóhoz kiegészítőként grafit pótdob is tartozik.
9. HÁTSÓFÉK (letapadásmentes) Az orsóban elhelyezett, letapadás mentes hátsó fék zökkenőmentes, eredményes használatot biztosít a fárasztás teljes ideje alatt. A finoman állítható féknek köszönhetően pillanatról-pillanatra alkalmazkodhatunk a megakasztott hal viselkedéséhez. A fék erősségét már a horgászat megkezdése előtt érdemes ellenőrizni és amennyiben szükséges az alkalmazott felszerelés erejéhez igazítani.
10. NYELETŐFÉK

Az orsó hátuljában található nyeletőfék bekapcsolásával a hal képes zsinórt lehúzni a dobról. Ennek főleg éjszaka és rablóhalas horgászatnál van fontos szerepe. Míg az utóbbinál megkönnyíti a nyeletés folyamatát, addig az éjszakai horgászatnál elkerülhető, hogy a hal a botunkkal együtt távozzon. A nyeletőfék keménysége az orsó hátuljában lévő csavarral szabályozható. Fontos, hogy a fárasztáskor mindenképpen a dobban lévő főféket kell használni! Fárasztásra a nyeletőfék nem alkalmas, túlzott terhelése orsó károsodását idézheti elő. Bevágás előtt a nyeletőfék legyen kikapcsolt állapotban, mert ellenkező esetben nagy mennyiségű zsinór szaladhat le az orsóról, ami nem kívánt csomók kialakulásához vezethet. A nyeletőfékes orsók egyre népszerübbek a horgászok körében. Mára a klasszikus fenekező és feeder horgászok is nagy előszeretettel használják ezt az univerzális orsótípust.


Általános használati utasítás - Orsó

Cikkszám Ajánlott fogyasztói ár Méret Csapágy Fékrendszer Áttétel Orsóház anyaga Orsódob Zsinórkapacitás Súly
L1209-160 ORSÓ LINEA ALL BLACK 2+1CS.C/FILO MIS.60 9 490 Ft 60002+1Elsőfék + Nyeletőfék5,2:1GrafitGrafit0,45 mm / 150 m470 g

Kérje a termékeket kedvenc Energofish Partnerboltjába és válasszon hozzá ajándék halaspárnát!

Partnerboltba kérem

BANAX HELICON 5600NF ORSÓ
28 990 Ft
LINEA VIGOR CARP NYELETŐFÉKES HORGÁSZORSÓ
6 990 Ft
LINEA HYPER CARP NYELETŐFÉKES HORGÁSZORSÓ
8 990 Ft
LINEA VIGOR CARP NEW NYELETŐFÉKES ORSÓ ZSINÓRRAL
6 490 Ft
KAMASAKI SUPER RUNNER ORSÓ
6 290 Ft
CARP EXPERT METHOD FEEDER RUNNER ORSÓ
10 490 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó