SONIK VADERX FS NYELETŐFÉKES ORSÓ
SONIK VADERX FS NYELETŐFÉKES ORSÓ

Fárasztás hatékonysága
Fárasztás hatékonysága

Futása
Futása

Fékrendszer
Fékrendszer

Termékleírás

Sonik VaderX FS

A SONIK VADERX FS egy olyan klasszikus és elegáns nyeletőfékes orsó, mely többféle felszereléshez tökéletes választás. Minőségi kialakítás találkozik a verhetetlen árral.

Az orsóhoz 2db forgácsolt alumínium pótdob tartozik! Precízen állítható mikrofék biztosítja a fárasztás sikerét. 5,5:1-es áttételének köszönhetően tempósan vissza tudjuk csévélni a bedobott végszereléket, ha éppen frissíteni szeretnénk a csalin.

Rozsdamentes acélból készült tengelye miatt a legnagyobb pontyok sem jelentenek neki kihívást. Tökéletes kiegyensúlyozottság és könnyű kezelhetőség jellemzi. Tömege 430 g (5000-es), illetve 455 g (6000-es), így egész nap kényelmesen tudunk vele pecázni, anélkül, hogy nehéznek éreznénk az orsót. Precízen hangolható nyeletőfékkel rendelkezik, ami az agresszívebben kapó halak megszelídítésében segít.

A pótdobok könnyen cserélhetők, ha váltani szeretnénk zsinór vastagságot. Klasszikus megjelenés, hibátlan minőség és elérhető ár! Kell ennél több?  

Tulajdonságai:
- 5+1 csapágy
- Megerősített rotor
- 5,5:1 áttétel
- 2 db alumínium pótdob
- Tömege - 5000: 430 g - 6000: 455 g
- Acél tengely
- Gyorsan állítható visszaforgás gátló
- Nagyméretű, zsinórbarát clip
- CNC forgácsolt alumínium hajtókar


10. NYELETŐFÉK

Az orsó hátuljában található nyeletőfék bekapcsolásával a hal képes zsinórt lehúzni a dobról. Ennek főleg éjszaka és rablóhalas horgászatnál van fontos szerepe. Míg az utóbbinál megkönnyíti a nyeletés folyamatát, addig az éjszakai horgászatnál elkerülhető, hogy a hal a botunkkal együtt távozzon. A nyeletőfék keménysége az orsó hátuljában lévő csavarral szabályozható. Fontos, hogy a fárasztáskor mindenképpen a dobban lévő főféket kell használni! Fárasztásra a nyeletőfék nem alkalmas, túlzott terhelése orsó károsodását idézheti elő. Bevágás előtt a nyeletőfék legyen kikapcsolt állapotban, mert ellenkező esetben nagy mennyiségű zsinór szaladhat le az orsóról, ami nem kívánt csomók kialakulásához vezethet. A nyeletőfékes orsók egyre népszerübbek a horgászok körében. Mára a klasszikus fenekező és feeder horgászok is nagy előszeretettel használják ezt az univerzális orsótípust.


Általános használati utasítás - Orsó

Cikkszám Ajánlott fogyasztói ár Méret Csapágy Fékrendszer Áttétel Orsóház anyaga Orsódob Súly
SN200-500 SONIK VADERX 5000FS ORSÓ 22 990 Ft 50005+1Elsőfék + Nyeletőfék5,5:1GrafitFém430 g
SN200-600 SONIK VADERX 6000FS ORSÓ 22 990 Ft 60005+1Elsőfék + Nyeletőfék5,5:1GrafitFém455 g

Kérje a termékeket kedvenc Energofish Partnerboltjába és válasszon hozzá ajándék halaspárnát!

Partnerboltba kérem

BANAX HELICON 5600NF ORSÓ
28 990 Ft
LINEA ALL BLACK NYELETŐFÉKES HORGÁSZORSÓ MONOFIL ZSINÓRRAL
9 490 Ft
LINEA VIGOR CARP NYELETŐFÉKES HORGÁSZORSÓ
6 990 Ft
LINEA HYPER CARP NYELETŐFÉKES HORGÁSZORSÓ
8 990 Ft
LINEA VIGOR CARP NEW NYELETŐFÉKES ORSÓ ZSINÓRRAL
6 490 Ft
KAMASAKI SUPER RUNNER ORSÓ
6 290 Ft
Profi Rodpod, profi pontyhorgászoknak: Sonik Stanz
Megjelent: 2022-09-21 | Forrás: Őze Dániel | Írások

Ha végignézzük a Sonik folyamatosan bővülő termékválasztékát, egy dologban mindig biztosak lehetünk, hogy minden egyes terméket a horgászok számára gyártanak, és a fő hangsúly azon van, hogy a vásárlóknak minden termékkel teljes elégedettséget biztosítsanak.  Ez ...

Az angol stílus: Sonik Carp
Megjelent: 2019-06-29 | Forrás: Halmos Mihály | Írások

A fanatikus pontyhorgászok legnagyobb megelégedésére idén tavasszal újabb márkával bővült az Energofish kínálata békéshal fronton, az angol Sonik cég lenyűgöző tulajdonságokkal rendelkező termékeit hoztuk még közelebb, a minőséget tekintve igencsak elérhető áron. Letisztult ...

Nincs kapcsolódó videó