A termék jelenleg nem elérhető.
CARP EXPERT NEO RUNNER 7000 LC ORSÓ
CARP EXPERT NEO RUNNER 7000 LC ORSÓ

Carp Expert Neo Runner 7000 LC

A CXP márka a békéshalas horgászathoz, illetve pontyhorgászathoz is rendkívül széles termékpalettát kínál. Ezen LC, távobó orsó is ezt a szegmenst bővíti.

A mai modern pontyhorgászat egyik sarkallatos pontja lett mára a távoli, többnyire 100 méter feletti helyek meghorgászása. Ennek eszközléséhez a botok terén több alternatíva is a horgászok részére elérhető, legyen szó bojlis vagy heavy távdobó feederbotokról.

Ezek a távdobó botok, egy nagy dobú, megbízható orsót követelnek. A Neo Runner 7000 LC, majdnem 7 cm-es dob átmérővel rendelkezik.

Az LC a Long Cast rövidítése, magyarul távdobó kivitelt jelez. Ideális a fenteb említett 2 féle bottípusra, dobós pecához tökéletes választás. 0,20-0,25-ös a javasolt zsinórméret hozzá, természetesen távolra történő horgászatkor, fonott dobóelőkével.

Távdobáshoz érdemes nagyobb első keverőgyűrűvel rendelkező botot választani hozzá. 9+1 csapágy biztosítja a rendkívül sima futást, melyek nagy része a masszív grafit házban kapott helyet, a meghajtással együtt.

Elsőfékes modell, mely a hatalmas féklamelláknak köszönhetően nagyon precízen adagolja a zsinórt, szinte észre sem vehető amikor elindul. Ez párosul egy hátsó nyeletőfékkel, melynek használata növelni tudja a horgászat komfortját. Áttétele: 4,1:1, ami nagy dob átmérővel párosulva jelentős mennyiségű zsinórt húz be egy tekerésre (90 cm).

Erős, jó fogású hajtókarjának köszönhetően nem okoz gondot a nehezebb ólmok nagy távolságról történő kitekerése sem.

Tapasztalattól függetlenül, bármely feeder és bojlis horgásznak ajánlott termék.

BANAX HELICON 5600NF ORSÓ
28 990 Ft
LINEA ALL BLACK NYELETŐFÉKES HORGÁSZORSÓ MONOFIL ZSINÓRRAL
9 490 Ft
LINEA VIGOR CARP NYELETŐFÉKES HORGÁSZORSÓ
6 990 Ft
LINEA HYPER CARP NYELETŐFÉKES HORGÁSZORSÓ
8 990 Ft
LINEA VIGOR CARP NEW NYELETŐFÉKES ORSÓ ZSINÓRRAL
6 490 Ft
KAMASAKI SUPER RUNNER ORSÓ
6 290 Ft
Nincs kapcsolódó cikk
Nincs kapcsolódó videó