A termék jelenleg nem elérhető.
CXP XXL RUNNER 8000 ORSÓ
CXP XXL RUNNER 8000 ORSÓ

Carp Expert XXL Runner 8000

A horgászok igényeit követve, a horgászat módszereinek színesedésével egyre nagyobb szerep jut a távoli, 100 m feletti területeken való halak becserkészésére. Több módszer állhat a horgászok repertoárjában, hogy e területeket sikeresen vegyék célpontul.

Az egyik lehetőség a bojlizás szerelmesei által használatos behúzás, ahol a zsinórkapacitás kerül előtérbe az orsó kiválasztásakor. De például, ha rossz az idő vagy nem áll csónak, esetleg etetőhajó rendelkezésre, a bojlisok is a dobálós peca felé nyúlnak. De aki a kapásjelző helyett a rezgőspiccet választja, Ő is kíváló heavy távdobó feederekkel veheti fel a küzdelmet a kapitális halakkal.

Ezekhez a botokhoz, egy kellő méretekkel rendelkező orsó dukál. A CXP Runner 8000 ezekre a célokra megfelelő eszköz. A kapitális halak elérése és megfogása nem privilégium többé.

Dobja hatalmas, nem kell kompromisszumokat kötni, 0.40-es zsinórból is 280m bőven elfér rajta, kisebb méretekből pedig közel dupla ekkora mennyiség. 6+1 csapágy biztosítja a sima futást.

Az orsó első gyorsféket kapott, plusz egy hátsó nyeletőféket - minden igényt kielégítve. Hajtókarja fém, erős kivitel, kellemes fogást biztosít, a nagyobb súlyok kitekerése sem okoz gondot neki.

Bojlis vagy heavy feederekhez szuper választás, ha 100 méter felett lehet a keresett, nagyobb halakat megtalálni.

BANAX HELICON 5600NF ORSÓ
28 990 Ft
LINEA ALL BLACK NYELETŐFÉKES HORGÁSZORSÓ MONOFIL ZSINÓRRAL
9 490 Ft
LINEA VIGOR CARP NYELETŐFÉKES HORGÁSZORSÓ
6 990 Ft
LINEA HYPER CARP NYELETŐFÉKES HORGÁSZORSÓ
8 990 Ft
LINEA VIGOR CARP NEW NYELETŐFÉKES ORSÓ ZSINÓRRAL
6 490 Ft
KAMASAKI SUPER RUNNER ORSÓ
6 290 Ft
Orsópróba: Carp Expert Giant Long Cast Runner 8000
Megjelent: 2019-09-03 | Forrás: Halmos Mihály | Írások

A távdobó pontyos orsók piacán egyre többet találkozhatunk a gyorsfékes verziókkal. Isteni áldás valljuk be, hogy mindössze negyednyi fékcsillag fordítással a laza nyeletőből a fárasztó állásba szabályozhatjuk orsónkat a legkevesebb időveszteség alatt. Az ebben a kategóriában ...

Nincs kapcsolódó videó