KAMASAKI SUPER RUNNER ORSÓ
KAMASAKI SUPER RUNNER ORSÓ

Súly, kényelem
Súly, kényelem

Futása
Futása

Ár-érték arány
Ár-érték arány

Termékleírás

Kamasaki Super Runner orsó

Nyeletőfékes orsót szeretnénk, de nem akarunk rá nagyobb összeget áldozni? Válasszuk a KAMASAKI SUPER RUNNER-t!

A 2 csapágy biztosítja azt a kellően sima futást, amit egy ilyen kategóriájú orsótól elvárunk.
A grafit ház miatt egy igazán könnyű orsót kapunk, így a gyermekhorgászok számára is tökéletes választás lehet ha ki szeretnék próbálni a nyeletőfékes orsóval történő horgászatot.

A nyeletőfék bekapcsolásához toljuk előre az orsó hátsó részén található kart, majd állítsuk be az alatta található tekerővel a fékerőt és az orsónk nyeletőféke használatra kész. Kapás esetén kézzel, vagy a hajtókar elforgatásával vissza tudunk váltani a fő fékre.

Csapágyszám: 2 db
Áttétel: 5,2:1
Anyaga: Grafit
Zsinórkapacitás: 0,40 mm / 120 m


1. GRAFIT HÁZ hagyományos Az orsó házak gyártása során nagy hagyománnyal rendelkező, gyakran használt grafitházzal szerelt orsó. Anyagából adódóan strapabíró felépítmény és a kényelmes használatot segítő könnyű súly jellemzi.
1. GRAFIT (hagyományos) Az orsóra népszerű grafit dob került, mely kialakítását tekintve tradicionálisnak mondható, több évtizede jelen van a horgászpiacon.
1. ELSŐFÉK (általános) Az orsóra megbízható első fékrendszer került. A zsinór szakítószilárdságának és a bot keménységének függvényében már a horgászat megkezdése előtt érdemes beállítani a fékerőt. A horogra került hal fárasztása közben a dob elején lévő fékerő szabályozó elforgatásával a fékerő tetszőlegesen változtatható.
10. NYELETŐFÉK

Az orsó hátuljában található nyeletőfék bekapcsolásával a hal képes zsinórt lehúzni a dobról. Ennek főleg éjszaka és rablóhalas horgászatnál van fontos szerepe. Míg az utóbbinál megkönnyíti a nyeletés folyamatát, addig az éjszakai horgászatnál elkerülhető, hogy a hal a botunkkal együtt távozzon. A nyeletőfék keménysége az orsó hátuljában lévő csavarral szabályozható. Fontos, hogy a fárasztáskor mindenképpen a dobban lévő főféket kell használni! Fárasztásra a nyeletőfék nem alkalmas, túlzott terhelése orsó károsodását idézheti elő. Bevágás előtt a nyeletőfék legyen kikapcsolt állapotban, mert ellenkező esetben nagy mennyiségű zsinór szaladhat le az orsóról, ami nem kívánt csomók kialakulásához vezethet. A nyeletőfékes orsók egyre népszerübbek a horgászok körében. Mára a klasszikus fenekező és feeder horgászok is nagy előszeretettel használják ezt az univerzális orsótípust.


Általános használati utasítás - Orsó

Cikkszám Ajánlott fogyasztói ár Méret Csapágy Fékrendszer Áttétel Orsóház anyaga Orsódob Zsinórkapacitás Súly
20915-050 ORSÓ KAMASAKI SUPER RUNNER 50 6 290 Ft 502Elsőfék + Nyeletőfék5,2:1GrafitGrafit0,40 mm / 120 m355 g
20915-060 ORSÓ KAMASAKI SUPER RUNNER 60 6 890 Ft 602Elsőfék + Nyeletőfék5,2:1GrafitGrafit0,40 mm / 150 m370 g

Kérje a termékeket kedvenc Energofish Partnerboltjába és válasszon hozzá ajándék halaspárnát!

Partnerboltba kérem

BANAX HELICON 5600NF ORSÓ
28 990 Ft
LINEA ALL BLACK NYELETŐFÉKES HORGÁSZORSÓ MONOFIL ZSINÓRRAL
9 490 Ft
LINEA VIGOR CARP NYELETŐFÉKES HORGÁSZORSÓ
6 990 Ft
LINEA HYPER CARP NYELETŐFÉKES HORGÁSZORSÓ
8 990 Ft
LINEA VIGOR CARP NEW NYELETŐFÉKES ORSÓ ZSINÓRRAL
6 490 Ft
CARP EXPERT METHOD FEEDER RUNNER ORSÓ
10 490 Ft
Bevetésen a Kamasaki Pellet Feeder
Megjelent: 2015-10-09 | Forrás: Halmos Mihály | Írások

Nemcsak állóvízi körülmények között, bizony folyóvízi horgászataink során is adódhatnak olyan szituációk, hogy a legerősebb feederbotok valamelyikére lesz szükségünk. Nemcsak akkor kell a heavy feeder, ha komoly halakkal kell megküzdeni, erre a feladatra tökéletesek a ...

Orsóteszt két felvonásban! CXP Method Feeder Runner és a Kamasaki Super Runner bemutatója
Megjelent: 2015-06-15 | Forrás: Halmos Mihály | Írások

Az Energofish legújabb nyeletőfékes orsói nem mindennapi próbatételnek voltak alanyai a pünkösdi hosszú hétvégén. A tervezett „száraz” teszt az időjárás jóvoltából meglehetősen nedvese sikerült, a három nap során én is és új orsóim is egy évre elegendő ...

Nincs kapcsolódó videó