A termék jelenleg nem elérhető.
KAMASAKI ELITE FEEDER 6000 ORSÓ
KAMASAKI ELITE FEEDER 6000 ORSÓ

Kamasaki Elite Feeder 6000 orsó

A feeder horgászat során használhatunk nyeletőfékes és hagyományos elsőfékes orsókat is. Ez utóbbi kategóriába tartozik a KAMASAKI ELITE FEEDER, mely kivitelében mégis eltér egy kicsit a megszokottól.

Az orsóra egy kivételesen nagy dob került, melynek több oka is van:

A nagyméretű dobról könnyebben pörög le a zsinór, ezáltal hosszabb dobások érhetőek el. Ehhez azonban a botnak rendelkeznie kell az átlagostól nagyobb keverőgyűrűvel, hogy a nagy átmérőben lefutó zsinórnak ne kelljen rövidtávon összeszűkülnie. A nagyméretű dob hozzájárul a végszerelék gyors bevontatásához is, a hajtókar teljes elfordításával 95 cm zsinórt húzunk be. Anyaga alumínium, amely amellett, hogy szilárd és kopásálló, igen könnyű fém. Nyugodtan használhatjuk az orsót fonott zsinórral, nem fog károsodást szenvedni az orsó dobja és a zsinór sem.

Az orsóház anyaga nagy keménységű grafit, mely kellő tartást biztosít a belső szerkezetnek. A hajtókar anyaga fém, mely stabillá teszi még a nagy súlyok bevontatását is.

A fék a már jól ismert soklamellás elsőfék, mely még nagy fékerőn is a kellő terhelés alatt könnyedén, lazán indul meg, elő sem fordulhat az a rángatózás, letapadás, amely régebbi orsóknál bizony problémát okozott.
A sekély dobnak köszönhetően nem kell sok száz métert feltekernünk a megfelelő vastagságból, sok esetben elég lesz 150-200 méter.
Mindenkinek ajánljuk, aki picivel magasabb szintre akarja emelni megszerzett feeder tudását és elrugaszkodva az alapoktól megérett benne az igény egy minőségibb felszerelésre.

CARP HUNTER FEEDER RUNNER 6000 ORSÓ
9 490 Ft
6 490 Ft
CARP EXPERT FEEDER NEO NYELETŐFÉKES ORSÓ
13 990 Ft
ORSÓ INTRUDER FEEDER
7 990 Ft
CARP EXPERT NEO LONG CAST FEEDER 6000 ORSÓ
12 490 Ft
CARP EXPERT PRO POWER FEEDER 5000 ORSÓ
14 490 Ft
SONIK SKSC COMMERCIAL FEEDER ORSÓ
18 990 Ft
EFTTEX 2017
Megjelent: 2017-07-05 | Forrás: Gaudi Nagy Bálint | Írások

2016-08-30 Idén június 29.-július 1. között került megrendezésre a 36. EFTTEX (European Fishing Tackle Trade Exhibition). Tudni kell, hogy ez Európa egyik legnagyobb kereskedői horgászkiállitása, ahol sok cég mutatja meg termékeit, újdonságait. Ez a neves szakkiállitás 1981-ben ...

Feederiskola
Megjelent: 2018. augusztus 02.
Finomszerelékkel mindig nagy élmény horgászni, különösen akkor, ha a ponty a célhal! Vékony előkével, apró horgokkal bármely tavon, nagy eséllyel zsákmányolhatunk belőlük. A srácok egy barátságos, kis tó partjának vendégei voltak, ahol Bence mutatta be Gábornak, a hosszú előkés, finomszerelékes feederezés világát