CARP EXPERT BLACK SHADOW LIGHT FEEDER ORSÓ
CARP EXPERT BLACK SHADOW LIGHT FEEDER ORSÓ


Súly, kényelem
Súly, kényelem

Nyeletőfék
Nyeletőfék

Ár-érték arány
Ár-érték arány

Termékleírás

Carp Expert Black Shadow Light Feeder orsó

A Black Shadow széria a letisztultság és modern stílusjegyek kohéziója mentén jött létre, teljesen minimalista, fekete dizájnt követve, mely napjainkban a modern horgászok egyik legkedveltebb összeállítása lesz. Sőt, extra elemként, a fekete házhoz, arany betétek társultak.

A kellemes megjelenés és design mögött meggyőző, tűgörgős visszaforgásgátlóval ellátott belső szerkezet garantálja a tökéletes teljesítményt.

A tartósságot és a könnyed futást 7+1 csapágy biztosítja, a tökéletes dobemelő rendszer sima zsinórprofilt eredményez még vékony átmérőjű damilok használatánál is.

Sőt, ezen a kivitelen, a horgászok kényelmét sokoldalú, finoman hangolható nyeletőfék szolgálja, a precíz elsőfék mellett, ami method feederezés során is jó társ lesz.

A Black Shadow Light Feeder a Carp Expert kínálatának egy igazán kompakt darabja, így a pickeres, light feederes horgászatot favorizáló pecásoknak is egy profi választást nyújt


13. FÉM DOB (hagyományos) Az orsókon egyre gyakrabban találkozhatunk fém dobbal. A könnyített, külső fizikai hatásokkal és a korrózióval szemben ellenálló, klasszikus fazonú dob használata elegáns megjelenést kölcsönöz az orsónak.

Általános használati utasítás - Orsó

Cikkszám Ajánlott fogyasztói ár Méret Csapágy Fékrendszer Áttétel Orsóház anyaga Orsódob Zsinórkapacitás Súly
20928-400 CARP EXPERT BLACK SHADOW LIGHT FEEDER ORSÓ 4000 12 990 Ft 40007+1Elsőfék + Nyeletőfék5,2:1GrafitAlumínium0,30 mm / 220 m336 g

Kérje a termékeket kedvenc Energofish Partnerboltjába és válasszon hozzá ajándék halaspárnát!

Partnerboltba kérem

BANAX HELICON 5600NF ORSÓ
28 990 Ft
LINEA ALL BLACK NYELETŐFÉKES HORGÁSZORSÓ MONOFIL ZSINÓRRAL
9 490 Ft
LINEA VIGOR CARP NYELETŐFÉKES HORGÁSZORSÓ
6 990 Ft
LINEA HYPER CARP NYELETŐFÉKES HORGÁSZORSÓ
8 990 Ft
LINEA VIGOR CARP NEW NYELETŐFÉKES ORSÓ ZSINÓRRAL
6 490 Ft
KAMASAKI SUPER RUNNER ORSÓ
6 290 Ft
Feederezés Max2 botokkal
Megjelent: 2023-09-23 | Forrás: Ország Bálint | Írások

A pergető horgászat talán legínségesebb időszaka április közepén köszönt be, ugyanis ekkortól két hétig gyakorlatilag csak csukára és harcsára lehet dobálni. Bár egyes keszegfélék tavaszi étvágyát is ki lehet használni és meg lehet próbálni őket becsapni műcsalikkal én ...

Nincs kapcsolódó videó