A termék jelenleg nem elérhető.
KAMASAKI COMET RUNNER NYELETŐFÉKES ORSÓ
KAMASAKI COMET RUNNER NYELETŐFÉKES ORSÓ

Kamasaki Comet Runner nyeletőfékes orsó

A Kamasaki Comet Runner egy kiváló általános használatú orsó. Mégpedig azért mert több módszerhez is tudjuk használni.

Tekintsük át melyik módszerhez milyen előnyökkel rendelkezik:

Hagyományos fenekezés: Klasszikus kialakítású fém dob, melyre még a vastagabb (0,30 mm-es) zsinórokból is megfelelő mennyiség fér. A nyeletőfék abban segít, ha nem tudunk azonnal reagálni a kapásra, ne kelljen a víz fenekén kutatni a berántott horgászbotunk után.

Úszózás: Akár csak a fenekezés esetében, vastagabb zsinórral is használhatjuk. Mivel nincs szükségünk a nyeletőfékre, ha nem használjuk, olyan mintha egy első fékes orsóval pecáznánk.

Feederezés: Adja magát a történet, sok csapágyas, sima futású, precíz fékes nyeletős orsó. Így használhatunk vékony zsinórt is vele, akár fonott dobóelőkével.

Bojlizás: Jó-jó, talán nem a legjobb választás erre a módszerre, de ha valaki ki szeretné próbálni, miért ne?! Nyeletőfékes, így elektromos kapásjelzővel simán használhatjuk. Behúzásra, vagy dobásra rövidebb távon jó lehet.

Rablóhalas horgászat: Természetes csalis úszózás, fenekezés, a legjobb választás. Tehetünk rá vastag zsinórt, és a nyeletőfék segít minket, hogy az akadás ne csak pár másodpercig tartson.

Nem kérdés, hogy ez az egyik legjobb univerzális orsó a kinálatban, horgászatra fel!

BANAX HELICON 5600NF ORSÓ
28 990 Ft
LINEA ALL BLACK NYELETŐFÉKES HORGÁSZORSÓ MONOFIL ZSINÓRRAL
9 490 Ft
LINEA VIGOR CARP NYELETŐFÉKES HORGÁSZORSÓ
6 990 Ft
LINEA HYPER CARP NYELETŐFÉKES HORGÁSZORSÓ
8 990 Ft
LINEA VIGOR CARP NEW NYELETŐFÉKES ORSÓ ZSINÓRRAL
6 490 Ft
KAMASAKI SUPER RUNNER ORSÓ
6 290 Ft
EFTTEX 2017
Megjelent: 2017-07-05 | Forrás: Gaudi Nagy Bálint | Írások

2016-08-30 Idén június 29.-július 1. között került megrendezésre a 36. EFTTEX (European Fishing Tackle Trade Exhibition). Tudni kell, hogy ez Európa egyik legnagyobb kereskedői horgászkiállitása, ahol sok cég mutatja meg termékeit, újdonságait. Ez a neves szakkiállitás 1981-ben ...

Nincs kapcsolódó videó